Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Avbestillingsforsikring inkludert i kredittkortet ditt

Uansett om du planlegger å reise langs kysten, ved fjordene eller på høyfjellet i Norge, eller til andre siden av jordkloden, er det mange grunner til å gå til anskaffelse av et kredittkort. Ikke bare får du mange fordeler, men med et Mastercard fra re:member får du avbestillingsforsikring inkludert i kredittkortet ditt som hjelper deg med å redusere sannsynligheten for å tape penger ved utforutsette omstendigheter.

Når du har funnet ut hvor du vil reise og ferien er betalt, kommer sommerfuglene i magen som om de var bestilt. Men dessverre er det ikke slik at vi kan forutse alt, og det er fort gjort at noe kommer i veien for at du kan gjennomføre reisen. Det kan resultere i panikk om hva du skal gjøre.

Mastercard med avbestillingsforsikring

Dersom du betaler minst 50 % av transportkostnadene med re:member-kortet ditt får du inkludert reise- og avbestillingsforsikring som gjør at du kan puste lettet ut.

Om flyselskapet går konkurs før du rekker å reise, om du blir offer for svindel eller tyveri, eller om du skulle være så uheldig å bli rammet av sykdom, kan kortselskapet hjelpe deg med å erstatte tapet.

Hva dekker avbestillingsforsikrigen?

Forsikringen gjelder for både deg, ektefelle eller samboer og hjemmeboende barn under 21 år - eller inntil tre medreisende, dersom avbestillingen skulle være som følge av:

  • akutt sykdom eller uventet akutt forverring av kronisk lidelse

  • ulykkesskade

  • dødsfall

  • skade på din bolig, forretning eller kontor som er inntruffet etter at reisen er betalt, og som krever ditt nærvær

Avbestillingsforsikring kredittkort

Opplev verden med trygghet

Kribler det i magen etter å få brukt passet igjen, men du er usikker på hvor du vil reise? Da kan det store utvalget av aktuelle flybilletter, pakkereiser, hotellopphold og feriehus du kan spare penger på gjennom re:member-kortet, være til inspirasjon. Skulle det være aktuelt med leiebil kan du også få rabatt hos enkelte leiebilfirmaer via re:member reward.

Uansett hva valget faller på, husk å søke om Mastercard fra re:member slik at du får reise- og avbestillingsforsikringen inkludert i kredittkortet når du kjøper reisen med kortet.