Hva er AvtaleGiro?

En AvtaleGiro er en tjeneste fra banken hvor du enkelt kan sette opp faste, automatiske trekk av regninger ved forfallsdato slik at du blant annet unngår unødvendige betalings- eller purregebyrer ved glemte betalinger. Mobilfaktura, strømregning, eller typiske lån som huslån og studielån, er noen eksempler på månedlige betalinger hvor en AvtaleGiro kan være nyttig. 

Hvordan oppretter jeg en ny AvtaleGiro? 

For å opprette en AvtaleGiro inngår du en avtale med banken din som gir rett til å automatisk trekke et beløp fra kontoen din ved forfallsdato, innenfor en gitt beløpsgrense. Det er vanlig at denne beløpsgrensen er høyere enn det faktiske beløpet som trekkes hver måned, men du trekkes selvfølgelig ikke for mer enn det faktiske fakturabeløpet.

Tilbyr re:member AvtaleGiro på kredittkort?

Du kan opprette AvtaleGiro på forbrukslånet ditt, men dessverre ikke på kredittkortregningen. Du kan imidlertid opprette eFaktura på kredittkortregningen slik at den kommer direkte i nettbanken din, hvor du så godkjenner betalingen.

eFaktura på kredittkortregningen

Ønsker du å få kredittkortregningen din rett inn i nettbanken i stedet for i postkassen, kan du opprette en eFaktura. Dette gjør du i nettbanken hos din hovedbank. En eFaktura blir ikke trukket automatisk, så du må selv gå inn i nettbanken og godkjenne betalingen. Fordelen med eFaktura er at du slipper papirfakturagebyret på 45 kroner, i tillegg til at fakturaen kommer direkte til nettbanken din.

Les mer om hvordan du oppretter eFaktura på regninger for ditt re:member kredittkort her.