Hvordan logge inn med Vipps?

Vipps Logg inn er en tjeneste som fjerner behovet for brukernavn og passord når du logger deg inn på nettsteder som bruker Vipps Logg inn.

Alle som har Vipps kan logge seg inn med Vipps så lenge nettstedet eller appen har denne muligheten. Når du skal logge inn med Vipps velger du “Fortsett med Vipps” på nettsiden eller appen du er inne på. Deretter følger du bare instruksjonene videre.

Les om hvordan du installerer Vipps her.

Fordeler med Vipps Logg inn

Den største fordelen med å logge inn med Vipps er at det er enklere å logge seg inn med Vipps enn med brukernavn og passord. Dette fordi du ofte har forskjellige brukernavn og passord knyttet til forskjellige steder. Du slipper da å huske de ulike passordene, og ikke minst å skrive inn dette. Du kan logge inn med Vipps hos alle bedrifter som har Vipps Logg inn, og det hele er gjort med ett klikk.

Koster det noe å logge inn med Vipps?

Det er helt gratis å logge inn med Vipps, både for bedrifter og for privatpersoner. 

Les om gebyrer du kan få av å bruke Vipps her.

Bruksområder for Vipps Logg inn

Vipps Logg inn passer veldig bra for ulike bedrifter, som for eksempel nettbutikker, nettaviser, streamingtjenester og innholdsleverandører, samt for medlemsorganisasjoner. Mange har problemer med å huske brukernavn og passord på nettsteder de ikke besøker så ofte, og det slipper de ved å logge seg inn med Vipps.

Slik betaler du regninger med Vipps.

Sikkerheten ved Vipps Logg inn

Vipps Logg inn er et enkelt og trygt alternativ til brukernavn og passord, men tjenesten har lavere sikkerhetsstyrke enn BankID.