Velkommen til re:member

Vi er glade over å ha akkurat deg som kunde! På denne siden finner du tips og informasjon om noen av fordelene du har på ditt kredittkort.

Eff. rente 30,33 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Kom i gang med appen

I re:member-appen kan du ikke bare se PIN-koden din, men også holde oversikten over saldo og transaksjoner, søke om økt kredittgrense og overføre penger til din bankkonto.

Spar penger på shoppingen

Om du planlegger å handle på nettet, så anbefaler vi deg å sjekke ut re:member reward først. Der kan du nemlig få rabatt i over 200 nettbutikker og på den måten spare penger når du shopper.

reiseforsikring2.jpg

Reis tryggere med re:member

Har du fått med deg at du får inkludert reise- og avbestillingsforsikring når du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kortet? Bestiller du reisen for flere, husk at reiseforsikringen kan gjelde både deg, ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 21 år - eller inntil tre medreisende.

apple-pay.jpg

Betal med mobilen

Med Apple Pay gjør det ikke noe om bankkortet ditt ligger hjemme – du kan nemlig betale med mobilen din isteden. Apple Pay er en kontaktløs, trygg og enkel måte å betale på for deg som har iPhone eller en annen kompatibel Apple-enhet. Ta i bruk re:member-kortet ditt gjennom Apple Pay og opplev fordelene ved en digital lommebok.