kredittkort-forbrukslan21.jpg

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Forbrukslån uten sikkerhet - 4 tips til din søknad om lån

Har du fått en uforutsett utgift? Eller ønsker du å endelig realisere oppussingsdrømmen? Da kan et forbrukslån være redningen. Du kan låne penger til det som betyr noe for deg - helt uten sikkerhet.

Fordelene med et forbrukslån uten sikkerhet for deg som lånetager, er at du kan bruke pengene på det du vil. I tillegg slipper du også å stille med eiendeler som tilbyder kan ha som sikkerhet i lånet.

Med et forbrukslån uten sikkerhet blir du mer fleksibel, men husk at du også skal kunne betjene lånet. 

1. Ha dokumenter og informasjon klart

Dersom du søker om et forbrukslån uten sikkerhet, må banken skaffe seg en oversikt over din økonomi. Årsaken til dette er for å kunne se om du er kredittverdig til å låne beløpet du ønsker. Når du søker om et lån er det lurt å ha dokumenter og informasjonen klart:

  • Ha en kopi av to siste lønnsslipper

  • Ha en kopi av sist mottatte selvangivelse (skattemelding). Dersom du har fått den elektronisk, kan du hente dette fra altinn.no

2. Beregn lånet

Å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet krever planlegging. Trenger du 15 000 kroner er det kanskje ikke nødvendig å låne 50 000 kroner. Tenk over hvor mye du faktisk trenger, hvor mye du klarer å betale ned per måned, og hvor lang tid du trenger for å tilbakebetale.

Månedskostnadene kan du beregne med lånekalkulatoren. Den er ikke eksakt, men gir deg en god pekepinn. Dersom du er i tvil, kan du sende inn søknad om forbrukslån for å få se dine spesifikke betingelser, slik at du vet akkurat hvor mye det vil koste deg å ta opp et forbrukslån.

3. Skal du ha en medsøker?

Dersom du skal ha en medsøker på forbrukslånet, er det viktig at begge personene oppfyller bankens minimumskrav. Dette kan også øke sjansen for å få et lån med gode betingelser, ettersom tilbyder av forbrukslånet ser begges inntekter. Men husk også at du må ha personlig informasjon som fødselsnummer, lønnslipp og selvangivelsen til medsøkeren.

4. Redd for å få avslag?

Første skritt for å få et forbrukslån uten sikkerhet er at du tilfredsstiller minstekravene. Hos re:member er de at du må være over 18 år, ha fast inntekt og ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger. I tillegg blir en individuell kredittvurdering av deg utført for å se om søknaden kan innvilges.

Er du redd for at du har en dårlig kredittvurdering? Ta kontakt med re:member for å høre om alternativer. Kundebehandlerne kan kanskje gi deg et alternativ i et kredittkort som ikke har andre krav til kredittrating.

Med re:member forbrukslån kan du låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet - perfekt for deg som syns det er på tide å realisere drømmeprosjektet. Uansett om du vil pusse opp, se favorittseriene på en større TV eller reise bort. Søk om et re:member forbrukslån uten sikkerhet her.