kredittkort-forbrukslan1.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Forbrukslån til kjøp av bobil

Mange av oss har en drøm om å kunne feriere med friheten som en bobil gir. En rundreise i Norge, der man kan oppleve vår storslagne vestlandsnatur, fjellovergangene, sjøen og den nordnorske kystkulturen er en opplevelse. Hvis du vil reise nedover i Europa og ha frihet til å kjøre hvor du vil, når du vil, er det ingen tvil om at en bobil er en praktisk og behagelig reisemåte.

Fordeler med bobil

For par, eller barnefamilier, kan en bobil være en veldig praktisk måte å reise på. Her har du med deg alt du trenger som klær, mat, soveplasser, kjøkken, toalett og vaskemuligheter. I tillegg er det rimeligere å finne et sted å parkere bobilen om natten, enn å ta inn på hotell. Samtidig har du selvfølgelig transportmiddelet tilgjengelig hele tiden. Det finnes en rekke fordeler med å reise med bobil sammenlignet med å reise med fly, tog og buss, og å ta inn på hotell eller en hytte. Den friheten som en bobil gir kan ikke sammenlignes med andre reisemåter. Bobilen kan enkelt benyttes til en weekendtur på fjellet eller ved sjøen når du har lyst til å ta en kortere tur, som på lengre reiser over flere uker, alt etter hvilke mål og ønsker du har for bobilturen din.

Velg mellom ulike typer bobiler

Det finnes mange forskjellige bobiler, og du kan som regel velge mellom fire hovedtyper. Disse går under betegnelsene camper eller van, alkove, helintegrert eller halvintegrert bobil. Camperen er den enkleste formen, som er en forbedret type varebil. Alkove-bobil er en bobil hvor sovedelen befinner seg fremst i førerdelen, og den passer ofte godt for barnefamilier. En halvintegrert bobil har førerhus uten bakvegg, og i den helintegrerte bobilen er førerhuset integrert i bodelen, noe som gir stor plass og mange muligheter. Ta deg god tid på å vurdere hvilken bobiltype som passer best for deg. Dersom du har et fastsatt budsjett for hvor mye du vil bruke på innkjøp av bobil, vil det være mye enklere å kunne velge blant en rekke bobiltyper fra forskjellige forhandlere. De ulike modellene og typene har alle sine fordeler, og selvfølgelig vil både pris og praktiske muligheter spille inn når du skal velge hvilken bobil som er den beste og mest lønnsomme for deg. Selv om bobil er en god investering på sikt, kan det bli en relativt høy utgift når bobilen skal kjøpes, avhengig av type bobil og modell. Dersom du ikke har spart opp penger til å kjøpe bobil, kan forbrukslån fra re:member være et godt alternativ.

re:member forbrukslån til kjøp av bobil

Hos re:member kan du søke om forbrukslån fra 10 000 til 350 000 kroner uten sikkerhet. Du får gode lånebetingelser med en oversiktlig tilbakebetalingsplan. Dermed har du alltid kontroll på de totale kostnadene for ditt forbrukslån med renter. Sjekk ut lånekalkulatoren for å få oversikt over hvor mye du kan låne. Søk om re:member forbrukslån i god tid, slik at du har finansieringen i orden når du oppsøker bobilforhandlerne. Kanskje du kan reise på norgesturné eller Europa rundt allerede i sommer?