Familie på stranden. Kredittkort kan gi overskudd til hverdagen.

Forbrukslån når du trenger det

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,55 % / Eff. 13,87 %. Kostnad 23 855 kr. Totalt 88 855 kr.

Har du havnet i en økonomisk situasjon som gjør at du vurderer et forbrukslån? Velger du å søke om forbrukslån fra re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner.

Det kan være mange grunner til at du havner i en situasjon hvor du aller helst trenger et forbrukslån. For det første har uforutsette utgifter som kjent en lei tendens til å dukke opp når du minst aner det – og da selvfølgelig når det passer aller dårligst. Enten det er bilen som trenger en litt omfattende reparasjon, eller om vaskemaskinen har bestemt seg for å streike. Det kan også være at det dukker opp en mulighet som du ikke har lyst til å gå glipp av, enten det er en drømmereise med noen du er glad i eller muligheten til å skaffe deg noe du har ønsket deg lenge. 

Fordeler med re:member

Ved behov for ekstra penger er det godt å vite at det er trygt å søke om re:member forbrukslån –  og hva du skal bruke pengene på er helt opp til deg. re:member kan gi deg:

  • Lån fra 10 000 til 350 000 kroner

  • Rente fra 7,95 % til 19,95 %, avhengig av kredittvurdering

Hva må til for å få innvilget et forbrukslån?

re:member ønsker å være en ansvarlig lånegiver, så det er viktig for oss at du har råd til å betjene de månedlige avdragene. Det kan derfor være lurt å gå gjennom din egen økonomi grundig før du søker om et forbrukslån hos re:member.

For å søke om re:member forbrukslån må du må være fylt 18 år. Du må også oppgi ønsket lånebeløp og hva du ønsker å bruke pengene til. Hos re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner uten sikkerhet. Renten du får avhenger av en individuell kredittvurdering, og ligger et sted mellom 7,95 og 19,95 %.

For å se hvor mye du må betale hver måned for ønsket lånebeløp, kan du sjekke vår lånekalkulator

Du kan søke om et forbrukslån her.