Kvinne spiller gitar. Realiser drømmeprojektene med forbrukslån.

Landlig bryllup i romantiske omgivelser

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,55 % / Eff. 13,87 %. Kostnad 23 855 kr. Totalt 88 855 kr.

Når det gjelder en av livets største begivenheter, som bryllup, vil man selvfølgelig at alt skal være helt perfekt. Selv om det er du og din kjære som har hovedrollene i bryllupet, betyr omgivelsene mye. Vi er ganske tradisjonelle i Norge. Ventelistene i de mest attraktive kirkene er lange, og festlokalene vi velger er gjerne de samme som andre har brukt. Bildene tas i grønne parker, og brudeparet hentes og kjøres med blanke biler gjennom bygatene. Men hvorfor ikke tenke litt alternativt på bryllupet selv om dere bor i, eller nærheten av, byen?

Romantikk, slik det er ment å være

Joda, vi tenker naturligvis på et landlig bryllup! Det kan kanskje virke som en fjern tanke hvis man er vokst opp i byen, men på den annen side kan det nettopp være, ved å være villig til å tenke nytt, at man virkelig finner gull. For det er neppe noe som er mer romantisk enn nettopp landlige omgivelser, enten det er ved fjord eller fjell, eller midt i mellom. Tenk bare på hestevogner pyntet med bjørkekvister, nytjærede stabbur, romantiske brygger ved stille vann eller løvetann og markblomster som nikker stille i sommervinden! Og midt i dette: Et pyntet, lykkelig brudepar.

Bryllup i unike omgivelser

Kanskje har bruden eller brudgommen familierøtter et sted som egner seg til bryllup? Enten fra egen oppvekst, slektninger eller flere generasjoner tilbake i tid. Eller hvorfor ikke legge den store festen til hytta eller stølen dersom en av familiene deres har dette? Og har dere ikke det er det ingen grunn til å la tanken ligge. Det finnes en rekke tilbydere landet rundt som arrangerer magiske gårdsbryllup, fjellbryllup eller skjærgårdsbryllup, så her er det bare deres egne begrensninger som setter grenser for hva dere kan gjøre.

Den perfekte romantiske rammen rundt bryllupet skal være utgangspunktet for hele seremonien, så ta den tiden dere trenger, og vær sikre på at dere deler ønsker og betingelser for bryllupet.  

Bryllup handler om detaljer

Når man snakker om landlig bryllup handler det ofte om mer enn bare natur og spektakulære omgivelser. Det er like viktig med en smakfull meny og flotte antrekk, detaljer som setter bryllupet i det lyset den fortjener, Hva med å gifte seg i bunad? Og å servere gjestene spekemat, flatbrød og andre lokale spesialiteter i stedet for de mer tradisjonelle selskapsmenyene?

Kanskje kan dere til og med arrangere gjesteovernatting på låven, og finne en lokal kusk som kan ta dere til og fra kirken i hest og vogn? Eller den tidløse magien i skjærgården, med bål i fjæra og ankomst med båt? Her er det bare å la bildene og ideene strømme fritt! Dette skal være selve dagen, fortellingen om dere som brudepar, og det beste utgangspunkt for både bilder, minner og historier om et perfekt bryllup.

Finansiering av bryllupet

Ved hjelp av et forbrukslån fra re:member får dere mulighet til å skape drømmebryllupet akkurat slik dere vil ha det, uten å måtte inngå kompromisser eller være nødt til å gå for den nest beste løsningen. Bruk gjerne vår lånekalkulator som en del av planleggingen til å sette opp budsjett for bryllupet. Det gir dere en oversikt og forutsigbarhet, samt frihet til å bruke energien til å tenke på det som er viktigst for dere. Eller søk her.

Da gjenstår det bare å ønske dere et flott bryllup og en hyggelig planleggingstid!