re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 10,58 %.

Kostnad 61 091 kr. Totalt 281 091kr.

Topp 10 reisemål for bryllupsreise

Skal du i gang med å planlegge bryllupsreisen, men aner ikke hvor dere skal legge turen? Da er det ingen grunn til å fortvile, for vi gir deg 10 flotte destinasjoner som alle byr på uforglemmelige opplevelser.   

Det kan være vanskelig å velge destinasjon for bryllupsreisen – det er jo så mange steder å velge mellom. Enten dere vil slappe helt av og bare nyte sol og varme, eller vil på en opplevelsesrik tur, så har vi tipsene klare.

Her er 10 flotte reisemål for bryllupsreisen dere bør sjekke ut.

1. Amalfikysten - Sorrento

Sorrento byr på flotte naturopplevelser ulikt noen andre områder i Europa. Her får dere en ekte italiensk atmosfære med de mest romantiske omgivelsene som bakteppe.  

Vandre rundt i de trange smugene omkranset av vakre, pastellfargede hus og bygninger og blomsterprydete piazzaer, og ta pauser ved de små, koselige spisestedene for herlig italiensk mat og vin. Byens fascinerende museer og spennende markeder er verdt et besøk.

Fra Sorrento er det kort vei til noen av Italias mest berømte severdigheter, perfekt når dere vil oppleve mest mulig på kort tid. Ta turen til de gamle, romerske byene Pompeii og Herculaneum, ta lokaltog til Napoli eller båt til øya Capri.

Dere kan også tilbringe dagene med å beundre den fantastiske utsikten over Amalfikysten fra bassengkanten – en utsikt som garantert vil ta pusten fra deg. Det er også grunnen til at solnedgangene i Sorrento virkelig er noe for seg selv, så finn nærmeste takterrasse og nyt det spektakulære synet.

Les også tips for et bryllup i Italia og et bryllup i utlandet her.

2. Maldivene

Hvite sandstrender, grønne palmer og krystallklart vann – Maldivene er ganske enkelt det nærmeste du kommer paradis. Maldivene består av 1 192 koralløyer, noe som gjør det til den perfekte destinasjonen hvis dere ikke ønsker å gjøre noe annet enn å bare nyte varmen, livet og hverandre. En ekstra følelse av velvære får dere på et av de mange hotellene som tilbyr spabehandlinger. På Maldivene får dere virkelig slappet av og ladet batteriene.

Omringet av vann kan dere utforske alle vannaktiviteter som finnes – prøv snorkling, dykking, windsurfing og fisking. Et kulturelt innslag får dere i hovedstaden Male, der det er mange flotte museer og moskeer å besøke.

Med så mange øyer å velge mellom, er Maldivene et populært sted for øyhopping. Besøk én eller flere av øyene i løpet av bryllupsreisen, eller overnatt på en ny øy hver natt hvis dere er ekstra eventyrlystne.

3. Bahamas

Øygruppen Bahamas består av 700 fantastiske øyer, og er en sann eventyrverden. Hvis dere skal velge én øy, så er New Providence et godt valg. Her ligger Nassau, som er Bahamas’ hovedstad – en livlig by med pastellfargede bygninger, gammel sjarm og atmosfære. Her finner dere egne palmehager med flamingoer, gammeldagse sigar-fabrikker og elegante cocktailbarer. Opplev den spennende kulturen, spis deilig karibisk mat, og dans til karibiske rytmer på kvelden.

Ønsker dere å slikke sol på en strand som sies å være blant verdens vakreste, bør dere legge turen til idylliske Harbour Island. Her har den hvite, fine sanden blandet seg med pulveriserte, rosa koraller, noe som gir stranden en nydelig rosa farge. En ting er uansett sikkert – de romantiske omgivelsene på Bahamas vil dere aldri glemme.

Les også om hvor du setter opp et bryllupsbudsjett her.

4. Venezia

En uforglemmelig bryllupsreise venter i romantiske Venezia, som består av mange små øyer bundet sammen av broer. De smale gatene og kanalene med tradisjonelle gondoler, er akkurat som du har sett på film. Og ingen reise til Venezia er komplett uten en gondoltur, selve symbolet på byen. Len dere tilbake og nyt synet av den vakre arkitekturen på bygningene og palassene som glir forbi.  

Området mellom Rialto og San Marco er det typiske sentrum, men hvis dere beveger dere litt bort fra de største turistfellene, kan dere oppleve Venezia som italienerne selv gjør det. Byen er nemlig en skattekiste av stadig nye opplevelser, i vakre, romantiske omgivelser – det gjelder bare å utforske. Nyt samtidig nydelig mat, fantastisk kaffe og ekte, italiensk gelato mens dere sitter på en liten plass og bare tar inn over dere den herlige byen.

5. Santorini

For mange er Santorini den aller vakreste av de greske øyene, og det er ikke så rart. Med dramatisk natur, fantastisk utsikt og røffe omgivelser, skiller den greske øya seg fra mange andre. De hvitkalkede husene med de karakteristiske blåmalte kirkekuplene er selve kjennetegnet til den unike øya, som gjerne blir forbundet med ren magi.

Santorini har flere strender ulikt noe annet du har sett før, som svarte vulkanske strender og en rød strand. Bruk dagene til å rusle rundt i de sjarmerende smågatene, gå opp og ned i trappegatene og sørg for å få med dere den fortryllende solnedgangen fra toppen av byen Oia minst én gang. Det skal være så vakkert at det nesten ikke er til å tro!

Lei bil eller moped og reis rundt til de forskjellige småbyene, som alle har noe unikt å tilby. Anlegg også et besøk til en av øyas vingårder, for en romantisk aktivitet som gir dere muligheten til å se en annen side av øya.  

6. Paris

Det er ikke uten grunn til at Paris er kjent som romantikkens hovedstad. Her er bare det å vandre gatelangs en stemningsfull opplevelse. Stopp innom en av de mange intime fortauskafeene der dere kan nyte franske delikatesser som makroner, croissanter, ost og vin mens dere ser på forbipasserende.

Det er mye å se i den franske hovedstaden – severdighetene og de kulturelle høydepunktene er mange. Ta en tur opp i Eiffeltårnet, besøk Notre-Dame, se Triumfbuen og bli fascinert av kunsten på Louvre. Hva med å besøke et champagnehus eller en vingård og virkelig la romantikken blomstre?

Bruk tid på å rusle rundt hånd i hånd og utforsk byen, dere finner garantert noen skjulte skatter. Hvis dere ønsker en rolig pause fra bylivet kan dere gå innom en av byens mange grønne lunger. Paris har nemlig mange fantastiske hager og parker, perfekte for koselige pikniker eller romantiske spaserturer.

Les også vår guide til hotell i Paris her.

7. Moorea

Dersom dere vil gjøre mer enn å ligge langstrakte på en strand, bør dere legge bryllupsreisen til øya Moorea. Den ligger noen få kilometer fra Tahiti, og tilhører Fransk Polynesia. Naturen på Moorea er rett og slett så fantastisk at den kalles for «den magiske øya».

Moorea byr på mange spennende og eventyrlige aktiviteter. Gå på oppdagelsestur i det eksotiske landskapet som består av vakker regnskog, fossefall og laguner, eller bestig fjelltopper. Bli med på guidede vandringer eller se øya ovenfra på helikoptertur, og sørg for å få med dere de storslagne buktene Opunohu Bay og Cooks Bay.

Øya har selvfølgelig kritthvite strender og turkis vann så langt øyet kan se, perfekt når dere vil slappe av. På kvelden kan dere gå romantiske turer langs stranden under den nydeligste, glitrende stjernehimmelen.

8. Sri Lanka

Sri Lanka er en spennende destinasjon som kombinerer mange tusen års kulturhistorie, et variert naturlandskap som tatt rett ut av Jungelboken og milelange strender. Langs kysten finner dere paradislignende strender, på høyfjellet er det fargerike teplantasjer og en fantastisk utsikt, mens frodige daler og jungellandskap pryder det meste av øya.

Dra til Sri Lankas unike hovedstad Colombo, som kombinerer både gammelt og nytt og byr på shopping og et aktivt natteliv. Besøk moskeer, kirker og buddhistiske og hinduistiske templer, øya er en smeltedigel av spennende religionshistorie.  

Skal dere oppleve Sri Lanka på den best mulige måten, bør dere besøke alle de ulike landskapstypene. Dere reiser enkelt rundt med tog, og da får dere også sett mest mulig av øya. Uforglemmelige utflukter, imponerende kultur, spennende mat, surfestrender og safari er bare noe av det som beskriver hva som venter dere på Sri Lanka.

9. Mauritius

En av de mest eksklusive og fascinerende ferieøyene i Det indiske hav er Mauritius. I tillegg til kritthvite strender og krystallklart vann, finner dere tropisk natur og vakre fossefall på øya som er både frodig og innbydende. Det gjør Mauritius til et opplagt valg hvis dere vil ha en bryllupsreise som kombinerer en avslappende sol- og badeferie med fantastiske naturopplevelser. Det er rett og slett paradis på jord og et perfekt sted å pleie kjærligheten.

Her kan dere svømme med delfiner, snorkle blant korallene eller prøve dyphavsfiske, eller se eksotiske dyr på nært hold på safari. Besøk The Rhumerie de Chamarel Distillery og prøvesmak forskjellige typer rom, eller ta en utflukt opp på fjelltopper for å se den spektakulære utsikten.

Ikke gå glipp av musikken og folkelivet som virkelig er typisk for Mauritius – det danses overalt, på hotellene, på stranden og i nattklubbene.

10. Emiratene - Dubai

Dubai har virkelig alt – sol og flotte strender, shopping i verdensklasse, yrende uteliv og en helt unik sjarm. Dubai er byen der du enkelt kombinerer strandlivet med aktiviteter og matopplevelser i verdensklasse. Byen bugner over av luksus, er moderne og overdådig, og er full av overraskelser.

Det er flere gode grunner til å legge bryllupsreisen til Dubai – hvor ellers kan du starte dagen på en solfylt strand, og samtidig rekke å gå litt på ski før middag? På Dubai Mall kan du shoppe alt du kan tenke deg, enten du vil ha elektronikk, klær, sko eller tilbehør. Vi anbefaler afternoon tea på Burj Al Arab, og at dere opplever Dubai ovenfra i et helikopter.

Bryllupsreisen kan bli dyr

En bryllupsreise er utvilsomt en magisk og uforglemmelig opplevelse som dere vil huske resten av livet. Men i tillegg til alle de andre utgiftene som et bryllup innebærer, kan bryllupsreisen bli ganske kostbar.

Om dere ikke har satt av penger til bryllupsreisen, eller rett og slett ønsker å bruke mer enn dere har spart opp, kan et forbrukslån fra re:member hjelpe dere på veien.

Med et forbrukslån fra re:member kan dere låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet. Bruk gjerne re:member lånekalkulator for å se hvor mye lånet totalt vil koste deg og søk om forbrukslån fra re:member her.