bryllupsbudsjett-1.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 10,58 %.

Kostnad 61 091 kr. Totalt 281 091kr.

Overlat ansvaret til en bryllupsplanlegger?

For mange er det å planlegge et bryllup en overveldende oppgave. Det kan rett og slett være for mange ting å tenke på at man glemmer å glede seg. Så hvorfor ikke få hjelp fra noen profesjonelle som jobber med å planlegge bryllup?

Det er fryktelig mye å planlegge og tenke på når man skal arrangere bryllup. Det er klart dere er to om oppgaven og kan selvfølgelig få mye uvurderlig hjelp fra venner og bekjente til ulike oppgaver, men noen ganger går ikke alt som det burde ha gått.

Unngå stress og bekymringer med en bryllupsplanlegger

Det er mange avgjørelser som skal tas underveis i planleggingen. Kanskje er dere usikre på hvordan dere skal pynte lokalet, eller kanskje dere ikke har anelse om hvilket lokale dere bør gå for? Hvilke farger, type blomster og hva slags borddekorasjoner skal dere ha? Hvem skal stå for musikken?

Det kan rett og slett bli for mye å holde styr på, og rett og slett skape mye uenighet mellom brudeparet. For å minimere stress og bekymringer i forkant av arrangementet og bare glede seg, kan det være greit å ha en bryllupsplanlegger.

Bryllupsplanlegger til ditt drømmebryllup

Å benytte seg av de mest anerkjente bryllupsplanleggerne i landet, kan fort koste en del da det som regel er pris på etterspørsel. Glenne Wedding er et godt eksempel på en eksklusiv bryllupsplanlegger som passer for deg som tenker nyskapende og eksklusivt. De tilbyr planlegging, koordinering og design av bryllup, og har ingen begrensninger. Målet deres er å gjøre deres ønsker og drømmer til en realitet.

Men det er ikke slik at en bryllupsplanlegger trenger å være så avsindig dyrt og bare noe de færreste har råd til. Hos mange av de mest kjente bryllupslokalene er en bryllupskoordinator inkludert i prisen. Villa Malla og Ekebergrestauranten er blant disse.

Denne koordinatoren fungerer på mange måter som en bryllupsplanlegger, da vedkommende ordner alt det praktiske og passer på at alt går som det skal på den store dagen.

Finansiering til bryllupet

Uansett om dere har spart opp penger, men ønsker å bruke litt mer enn dere har satt av, eller av andre grunner behøver litt mer penger, kan et forbrukslån være et alternativ.

Med et forbrukslån fra re:member kan dere låne opptil 350 000 kroner. Bruk gjerne lånekalkulatoren for å se hvor mye lånet vil koste deg ved ulike renter. Hvilken rente du får, får du vite etter at du har sendt inn en uforpliktende søknad. Her kan du søke om forbrukslån fra re:member.