bryllup-i-italia.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 10,58 %.

Kostnad 61 091 kr. Totalt 281 091kr.

Drømmer du om bryllup i Italia? Sjekk ut disse perlene

Interessen for utenlandsbryllup har alltid vært stor i løpet av de siste årene, og Italia er blant de aller mest populære stedene å gifte seg i utlandet. Her er de italienske perlene for deg som drømmer om bryllup i Italia.  

Vi hører stadig om bekjente som har vært på storstilte bryllup utenfor Norges landegrenser. I følge Statistisk Sentralbyrå (SSB) ble 13 % av alle giftemål i Norge, inngått i utlandet.Det kan være en rekke ulike grunner til at mange velger å reise til utlandet for å gifte seg. For eksempel kan man kombinere feiringen med bryllupsreisen, det kan være rimeligere for både gjester og brudepar å arrangere bryllup i utlandet, samt at de fleste er opptatt av sol og fint vær.

Bryllup i Italia

Italia er en av de store bryllupsfavorittene for norske par, og det er kanskje ikke så rart når vi tenker over alt landet kan tilby; vakkert og variert landskap, godt klima, smakfull mat og drikke, og ikke minst mye kunst, kultur og historie.

Er drømmen bryllup i Italia, er det fint å vite at du har mulighet til å gifte deg borgerlig i hele landet. Som oftest foregår dette på det lokale rådhuset og utføres av byens borgemester. Det er verdt å merke seg at dere må være til stede i Italia to til tre dager før vielsen for å registrere papirene personlig på rådhuset.

Noen steder er det også mulig å ha vielsen utendørs. Mange steder tilbyr muligheten for en symbolsk seremoni eller velsignelse. Velger du å holde bryllupet i Roma er det også en mulighet å gifte seg på den norske ambassaden, eller i kirken med en italiensk prest.

Populære steder for bryllup i Italia

 • Nord-Italia
  Nord-Italia er en uoppdaget perle når det kommer til bryllup, og har kort reisevei fra flyplassene i Milano, Venezia eller Bergamo. Denne delen av landet har et helt spesielt landskap med flere vakre innsjøer og romantiske småbyer. 
  Å gifte seg ved den vakre Comosjøen som er omgitt av vakre fjell og sjarmerende landsbyer, kan ikke bli annet enn magisk. Området har i mange år vært et populært feriested for rike og berømte, og ønsker du en bryllupsdag som oser luksus og eleganse, kan dette være stedet for dere.

 • Toscana
  Sentralt i landet finner du Toscana med sine sjarmerende byer, vingårder og herskapelige hus. Her kan du finne alternativer som passer for både små og store grupper. Spesielt er den vakre middelalderbyen Cortona verdt å ta en titt på når du skal velge vielsessted.
  Flott utsikt over det toskanske landskapet, smale brosteinsgater, sjarmerende butikker, kunstgallerier og gode restauranter er kun en liten del av hva byen kan tilby. Det er heller ikke lang vei til flere vingårder, dersom det er ønskelig med en utflukt.

 • Roma
  Den italienske hovedstaden er kjent som en av verdens vakreste byer, og har lenge vært en favoritt for par som ønsker å reise på en romantisk ferie. Bryllup i Roma kan ikke være annet enn en drøm som går i oppfyllelse.
  Det går direktefly til Roma daglig, og byen har et stort utvalg av både hoteller og restauranter. Du kan velge å ha bryllupsmiddagen på en familiedrevet restaurant, på et eksklusivt hotell eller på en takterrasse med utsikt over den vakre byen.

 • Sør-Italia
  Sørlige Italia har også mye å by på; vakre kystbyer med sandstrender og flotte øyer. Blant de mange byene verdt å nevne finner vi den rolige kystbyen Amalfi der pastellfargede hus klamrer seg fast i fjellsiden.
  Eller hva med å gifte seg på den flotte øya Sardinia. Her finner du en rekke vakre byer med rådhus som gir en unik ramme. Her kan du gifte deg året rundt mellom mandag og fredag. Og hvorfor ikke kombinere bryllupet med ferie? Flotte sandstrender og fine resorts kommer til å bli vanskelig å reise fra.

Finansiering til bryllupet i Italia

Bryllup kan være ganske dyrt, og vi anbefaler alle å spare mest mulig slik at du kan betale for bryllupet selv. Men om det skulle mange litt penger, er det fint å vite at det finnes alternativer. 

Hos re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner. Renten du får er avhengig av en personlig kredittvurdering. Bruk gjerne re:member lånekalkulator for å se hvor mye lånet vil koste deg, eller du kan søke direkte om et forbrukslån fra re:member herr.

Lykke til med bryllupet!