Vil rabatt også gis på frakt, porto etc?

Nei, rabatten gjelder kun prisen på selve varen.

Gjelder re:member reward-rabatter også dersom butikkene har kampanjer eller salg?

Ja, reward-rabatter får du uansett. Det kommer på toppen av alle salgs-, kampanje- eller tilbudsrabatter som butikkene tilbyr.

Jeg har handlet i portalen, men rabatten uteblir. Hva gjør jeg?

Hvis du har blitt fakturert for kjøpsbeløpet, og ikke fått rabattbeløpet kan det være at du har blokkert for "cookies" i nettleseren. 

Les mer her

Jeg har handlet i portalen i utenlandsk valuta, og får en annen kurs på rabattbeløpet enn på kjøpsbeløpet. Hva skyldes dette?

Rabatter blir beregnet på et litt senere tidspunkt enn selve kjøpet.

Les mer her

Hvordan vises rabattbeløp hvis jeg handler i utenlandsk valuta?

Noen av våre butikker tar bare imot betalinger i annen valuta enn norske kroner. Rabatten omregnes da til norske kroner på fakturaen.

Hva gjelder om jeg kjøper noe fra en butikk utenfor Norge?

Innenfor EU legges det vanligvis ikke på toll. Ofte er likevel leveringskostnaden på bestillinger som sendes til andre land høyere, så kontroller denne. Les mer om dette på Postens sider.

Les mer her

Når vil min rabatt vises i nettbanken?

Du kan se oversikt over alle transaksjoner og rabatter i re:member nettbank. 

Les mer her

Regler ved manuelle overføringer av rabatter

Sjekk alltid om din rabatt har blitt registrert automatisk på din re:member reward-side noen dager etter ditt kjøp via remember reward.

Les mer her

Jeg har handlet via re:member reward, blitt fakturert totalbeløpet, men ikke fått rabatten. Hvorfor ikke det?

Det kan ta noe tid (2-3 dager) før re:member mottar rabattinformasjon fra nettbutikkene. Da kan det av og til hende at rabatten først blir fratrukket på neste faktura.

Hvordan får jeg rabatt?

Du får rabatt ved å handle i nettbutikkene som er med i re:member reward. Du finner alle nettbutikkene under knappen "Se alle butikker" på startsiden til re:member reward. Du kan søke etter butikken via et frisøk eller velge kategori. Husk å betale med re:member-kortet ditt for å få rabatten.

Les mer her