store logotyp

Rabatt på Adlibris

Alltid via re:member reward:

  • 6 % i reward-rabatt på alt du kjøper hos Adlibris

Logg inn for å få rabatten

Logg inn Søk om kredittkort

Eff. rente 30,33 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.


Om Adlibris

Adlibris elsker bøker! I Adlibris sortiment på over 12 millioner titler inngår alt fra skjønnlitteratur, sakprosa og faglitteratur. Bokelskere har naturligvis også andre interesser - derfor tilbyr Adlibris nå mengder av herlige hobbyprodukter, leker og papir- og kontorprodukter. Helt enkelt alt for en mer kreativ og fargerik hverdag!

Adlibris er Norges største bokhandel på nett og har over 10 millioner bøker i sortimentet. Nettbokhandelen samarbeider med en rekke store forlag både i Norge og i utlandet. Hvorfor ikke benytte seg av reward-rabatten du får gjennom reward-programmet når du skal kjøpet bøker på nett? Med re:member kredittkort får du nemlig reward-rabatt på Adlibris.

Rabattkoder på Adlibris

Rabattkoder som du finner på Adlibris sin egen nettside kan du bruke sammen med reward-rabatten som er opptil 6 %. Du kan også kombinere reward-rabatten med salget som nettbutikken har, for eksempel når Adlibris har Black Friday-tilbud.

Følgende gjelder for reward-rabatt på Adlibris

1. Du får ikke reward-rabatt på moms, frakt eller øvrige håndteringskostnader. 2. Adlibris gir ikke reward-rabatt på nye bøker som omfattes av fastprisordningen i henhold til bokavtalen.