sport-fritid-rabatt.jpg

Rabatt på sport og fritid

Det er ingen tvil om at nordmenn og friluftsliv går hånd i hånd – vi er jo tross alt født med ski på beina. Uansett om det gjelder en spesifikk sport eller friluftsliv generelt, har det blitt viktig for oss å ha utstyret i orden. Gjennom fordelsprogrammet re:member reward, som er inkludert når du har et re:member kredittkort, får du reward-rabatter i ulike sport- og fritidsbutikker. Bare husk å logg inn via re:member reward og betal med re:member-kortet ditt.

Trenger du kanskje nye sko før du pakker sekken med Kvikk Lunsj og appelsin, om det så er gåsko, klatresko eller fjellsko? Og har du riktige klær slik at turen blir så behagelig som mulig? Ullundertøy, vindjakke, lue, votter og ullsokker bør være klart før du setter ut på tur.

Er det tennis, seiling, fotball eller ski som er den foretrukne aktiviteten? Uansett hvilken sport du driver med, kan det fort koste en del. Da kommer rabatter på sportsutstyr godt med! Sjekk hvilke nettbutikker som er en del av re:member reward og få reward-rabatt på kjøpet.

Denne listen er oppdatert per 1. august 2019:

24hShop.no

Chain Reaction Cycles

EVO Fitness

Extreme Fitness

Gymgrosisssten.com

Hollywood.no

Match.com

Mini in the box

MM Sports

NIKE

Outnorth

PoolDawg.com

Probikekit.com

Röhnisch Sportswear

Skistart.com

Stayhard

Timarco

Ticket Service

True Story

VidaXL

Wiggle

 

Merk at denne listen kan endres når som helst, så logg deg inn på reward-siden for å få den ferskeste listen over aktuelle tilbud på produkter til sport og fritid.