sko-rabatt.jpg

Rabatt på sko på nett

I begynnelsen var sko benyttet mest for å beskytte føttene, men nå om dagen er det å kjøpe sko på nett manges "guilty pleasure". Ulike anledninger krever ulike typer sko og støvler, og riktig valg av fottøy kan gi ethvert antrekk det lille ekstra. Du kan til og med understreke en gjennomført stil med det du har på føttene.

Vet du sånn omtrentlig hva du trenger, er det lett å finne fine sko på nett, og du slipper overfylte butikker og kø. Du kan også spare penger! Gjennom fordelsprogrammet re:member reward, som er inkludert i alle re:member kredittkort, kan du få gode reward-rabatter i ulike butikker som selger sko på nett. 

Utvalget er stort og består av mangfoldige modeller fra drøssevis av merker i uendelige farger og materialer. Det gjør det enkelt å finne det perfekte paret med sko til enhver anledning og årstid. Kanskje du også finner et par sko du ikke engang visste at du ønsket deg? Husk å logg inn via re:member reward og betal med re:member-kortet for å benytte deg av rabatten.

Denne listen er oppdatert per 1. august 2019:

Asos

Atelier Gyldne Snittet

Bonprix

Bubbleroom

Caliroots

Gina Tricot

Hollywood.no

KidsBrandStore.no

Lindex

Miinto

NLY MAN

NA-KD

Outnorth

Reima

Skomani

Stayhard

Timarco

Topman

Vero Moda

 

Merk at denne listen kan endres når som helst, så logg deg inn på reward-siden for å få den ferskeste listen over aktuelle tilbud på sko på nett.