matkasse-mat-drikke-rabatt.jpg

Rabatt på matkasse

Det kan være vanskelig å finne tid til å lage god og ikke minst sunn mat, og ofte tyr vi til raske løsninger. Ved å bestille en matkasse får du fortsatt en løsning som er rask, men som ikke går utover kvaliteten på middagene. Matkasser levert på døren sparer deg for tid, du slipper impulskjøp på butikken, du får næringsrik mat samtidig som familien får testet nye retter.

Du kan også spare penger ved å bestille mat og drikke via fordelsprogrammet re:member reward. Fordelsprogrammet er inkludert i alle re:member kredittkort og du får reward-rabatt på et utvalg nettbutikker som tilbyr blant annet matkasse.


Hos butikkene som er med i re:member reward kan du også finne et bredt utvalg av kjøkkenprodukter fra flere kategorier: Matlaging, baking, servering, utendørs matlaging og innredning til kjøkken. Logg inn via re:member reward og betal med re:member-kortet for å få rabatten.

Denne listen er oppdatert per 1. august 2019:

Cake it Easy

DinHelsemat.no

KitchenTime

Nettmat.no

Slikkepott.no

TheChef.no

zChocolate.com

 

Merk at denne listen kan endres når som helst, så logg deg inn på reward-siden for å få den ferskeste listen over aktuelle tilbud på matkasse.