remember-01.jpg

re:member kundepanel

Hvordan fungerer det?

I vårt kundepanel har du mulighet til å påvirke og være med på å utvikle våre produkter og tjenester. Du får mulighet til å gi oss din tilbakemeding, positivt eller negativt – all tilbakemedling er like velkommen. Din deltakelse er viktig for oss, og vi vil gi informasjon tilbake til deltakerne på hvordan vi har benyttet oss av tilbakemeldingene fra dere.

For å være med i kundepanelet må du være over 18 år, og kunde hos oss. Det koster selvfølgelig ingenting å være med og du kan når som helst avslutte deltagelsen i kundepanelet.

Undersøkelsene gjennomføres av MarkedDirection som sender undersøkelsen på e-post til deg, og du svarer på undersøkelsene direkte i din nettleser. Innholdet i undersøkelsen vil variere. Du kan for eksempel gi innspill om innholdet i våre produkter, vår kommunikasjon, eller gi innspill og forslag til våre reklamekampanjer.

Som deltaker i kundepanelet vil du motta et antall undersøkelser per år. Antallet vil variere, men du bestemmer selv om du ønsker å delta i en undersøkelse eller ei.

Du kan når som helst avslutte medlemsskapet i re:member kundepanel, uten at det har noe å si for ditt kundeforhold hos oss. Kontakt MarketDirection, så hjelper de deg med utmedlingen.

Alle svar behandles konfidensielt. Undersøkelsene og resultatene vil kun bli brukt til analyse formål. Dine personlige opplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven, og vil ikke deles med utenforstående.

For fullstendinge vilkår klikk her (PDF).