Søk om re:member Mastercard. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

re:member Mastercard kredittkort

Vurderer du å skaffe deg et Mastercard kredittkort fra re:member? Det finnes mange fordeler med å ha et kredittkort – her finner du all informasjonen du trenger for å ta en god avgjørelse for deg og din økonomi. 

Fordeler med et kredittkort

Med et re:member Mastercard kredittkort kan du få innvilget opptil 150 000 kroner i kreditt, og det påløper ingen renter før det har gått inntil 45 dager. Når du bruker kortet kan du se nøyaktig hvor mye penger du har betalt til hva, noe som kan gi deg bedre kontroll økonomien. Ved å ha kortet tilgjengelig kan du være trygg på at du alltid har råd til uforutsette utgifter og nødvendige kjøp. 

Når du reiser utenlands trenger du ikke veksle penger eller ta ut kontanter. Ditt Mastercard fungerer nemlig nøyaktig like bra som hjemme i Norge, og om du mister kortet får du enkelt hjelp med å sperre det. Dersom utgiftene under reisen skulle bli høyere enn du hadde tenkt, kan du med kredittkortet ditt fra re:member velge å dele opp og betale tilbake i ditt eget tempo – så lenge du betaler minimumsbeløpet som er oppgitt. 

re:member Mastercard kredittkort 

Med re:member Mastercard kredittkort får du også reward-rabatter i over 200 nettbutikker med re:member reward. Her finner du nettbutikker som Hotels.com og Expedia, men også klesbutikker slik som Nelly.com.

Valutakursen i landet du befinner deg i bestemmes av Mastercard og kan ikke påvirkes av re:member. Husk at du alltid bør betale i lokal valuta, siden det er billigere for deg enn å betale i norske kroner. 

Mastercard eller Visa?

Mastercard og Visa er to av verdens største betalingsleverandører og fungerer i prinsippet på akkurat samme måte. For deg som forbruker innebærer det derfor ingen store forskjeller på hvilken korttype du velger, det viktigste er å velge en leverandør som gir deg de vilkårene som passer best for deg og din økonomi. 

Det er likevel én fordel med kredittkort som kan trekkes frem – og det er at kredittkortet gir bedre beskyttelse fremfor et vanlig bankkort, dersom noe skulle skje med kjøpet ditt. Hvis det er mangler eller feil på varen eller tjenesten du kjøper med re:member-kortet ditt, og du ikke lykkes med å reklamere hos butikken, kan du kreve pengene tilbake fra oss. Å bruke kredittkort er derfor i mange tilfeller tryggere enn et bankkort. 

Fordeler med re:member Mastercard kredittkort

re:member kredittkort er et Mastercard-kort som gir deg flere fordeler enn de som er nevnt. Med Mastercard kredittkort betaler du ingen årsavgift og kortet gir deg reise- og avbestillingsforsikring når du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kortet.

Les mer om fordelene med re:member kredittkort her.

Har du ikke kredittkort hos re:member? Søk om kredittkort her.