re:member Mastercard

  • Inntil hele 45 dagers rentefri kreditt
  • Ingen årsavgift
  • Opptil 150 000 kroner i kreditt
  • Få opptil 20 % rabatt i over 200 nettbutikker
  • Reise- og avbestillingsforsikring når du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kortet

Eff. rente 30,33 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Vurderer du å skaffe deg et Mastercard fra re:member? Det kan i så fall gi deg mange gode fordeler – her er alt du trenger å vite, slik at du kan ta den riktige beslutningen for deg og din økonomi.

Fordeler med Mastercard

Det er alltid bra å ha god oversikt over økonomien din. En god måte du får full kontroll over kjøp og betalinger på, er når du handler med et kredittkort. Da vil du kunne dobbeltsjekke at alt på fakturaen er kjøp gjort av deg selv, før du betaler. Det gir deg også en følelse av sikkerhet siden du har penger i bakhånd til uforutsette utgifter, og du kan enkelt betale tilbake i ditt eget tempo. Du kan se nøyaktig hvor mye penger du har brukt, hva du har brukt det på, og du kan planlegge økonomien din ut fra dine månedlige fakturaer. 

Når du er på reise i utlandet, behøver du ikke å veksle penger eller ta ut kontanter du lett kan miste – Mastercard fungerer på samme måte og like bekymringsløst som hjemme i Norge. Dersom du mister kortet kan du enkelt få hjelp til å sperre det, og om utgiftene under reisen blir høyere enn beregnet kan du søke om en betalingsfri måned.

Hva er forskjellen mellom Mastercard og Visa?

Mastercard og Visa er to forskjellige betalingssystemer. Samtidig er de to av verdens største betalingsleverandører, og i prinsippet fungerer de på samme måte. Begge har stort sett den samme valutakursen i utlandet, og for deg som forbruker har det ikke så mye å si om det er Visa eller Mastercard.

De aller fleste butikker og restauranter aksepterer både Mastercard og Visa, og du merker ingen forskjell på hvilken av dem du bruker. Du har også den samme beskyttelsen gjennom det norske lovverket, enten du bruker det ene eller det andre betalingssystemet.

Fordelen med et kredittkort fremfor et vanlig bankkort er at du er bedre beskyttet gjennom Finansavtaleloven. Hvis det er mangler eller feil på varen eller tjenesten du kjøper med re:member kredittkort, og du ikke lykkes med å reklamere hos butikken, kan du kreve pengene tilbake fra oss. 

re:member black Mastercard

Med re:member black Mastercard får du mange gode fordeler. Du kan bruke kredittkortet til kjøp både hjemme i Norge og i utlandet. Dessuten får du mange gode rabatter via fordelsprogrammet re:member reward. Her finner du over 200 nettbutikker, så hvis du uansett planlegger å shoppe, så bør du ta en titt der først.

Et godt tips når du er i utlandet og planlegger å ta ut penger, så bør du som regel ta ut i den lokale valutaen, da det er billigere for deg enn å bruke norske kroner. Valutakursen i det landet du er i bestemmes nemlig av Mastercard, og ikke av re:member.

Rabatter i over 200 nettbutikker

Med fordelsprogrammet re:member reward kan du få opptil 20 % rabatt i over 200 utvalgte nettbutikker. Rabatten trekkes enkelt fra på den neste fakturaen din. Gå til re:member rewardog finn favorittbutikkene dine i flere ulike kategorier. 

Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert

Finnes det egentlig en god grunn til ikke å betale reisen din med re:member black Mastercard? Når du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kredittkortet ditt, har du nemlig reiseforsikring automatisk inkludert! Reiseforsikringen gjelder både for deg, ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 21 år – eller inntil tre medreisende. Avbestillingsforsikring er også inkludert.

I tillegg kan du bestille Trygghetspakken som kan gi deg en ekstra sikkerhet dersom du blir utsatt for ID-tyveri, skader leiebilen eller her uhell etter varekjøp.

Her kan du lese mer om forsikringer 

Legg inn re:member Mastercard i Apple Pay

Visste du at du kan betale med mobilen din når du har re:member black Mastercard? I re:member-appen kan du legge til kortet i Apple Pay. I appen får du også full oversikt, og der kan du blant annet:

  • Se oppdatert saldo og bevegelser
  • Overføre penger og betale regninger
  • Se PIN-koden din
  • Se faktura
  • Bestille nytt kort

Gå til App store eller Google Play, og last ned appen.

Her kan du søke om re:member black Mastercard