Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Betal smartere med et Mastercard

Bruker du alltid brukskortet som er tilknyttet lønnskontoen din når du handler på nettet eller i utlandet? Benytt heller et Mastercard, så kan du sikre deg mot svindel samtidig som du betaler på en smartere måte.

Visste du at Mastercard er verdens mest aksepterte kort? Dette betyr at kortet er veldig fleksibelt i bruk og du kan faktisk benytte deg av det på over 32 millioner brukersteder verden rundt.

Kortet har flere bruksområder og kan brukes til varekjøp, netthandel eller uttak av penger i minibanker eller banker. Én ting er sikkert - det er tryggere å bruke et Mastercard, både når du er i utlandet og når du handler på nettet.

Mastercard fra re:member

Et kredittkort hjelper deg i hverdagen på flere måter. Dersom du vet at lønningen kommer, men du ikke har penger der og da, kan et kredittkort være en god løsning. Om du betaler tilbake pengene med en gang eller øsnker å utsetter betalingen, er helt opp til deg selv. Med et Mastercard fra re:member er du i tillegg godt sikret mot både misbruk og svindelforsøk.

Dette gjelder spesielt netthandel og når du er på ferie i utlandet. Skulle det skje noe og du blir utsatt for svindel eller opplever feil ved en nettbestilling, kan du få hjelp til å få refundert pengene fra kortutsteder. I tillegg får du muligheten til å kontrollere regningen før du betaler, slik at du har en god oversikt over utgiftene dine.

Har du et kredittkort fra re:member kan du også benytte deg av et fordelsprogram som gir deg rabatter i over 200 nettbutikker. Gjennom re:member reward kan du få så mye som 25 % rabatt på varekjøpene dine. Bare sørg for å handle via re:member reward for å få rabattene og betale med re:member-kortet.

Mastercard kredittkort

Smart å ha i bakhånd

Uansett hva du vil bruke kredittkortet ditt til, så kan det være smart å ha i bakhånd. Med en slik buffer er du alltid forberedt på for eksempel uforutsette utgifter.

Sørger du for å ha med deg et Mastercard på ferie i tillegg til ditt vanlige brukskort, trenger du ikke å bekymre deg for å stå uten penger hvis du skulle bli utsatt for tyveri. Husk bare å oppbevare kortene dine på forskjellige steder, så har du alltid penger tilgjengelig. Det er også smart å bruke re:member-kortet til å betale for minst halvparten av transportkostnadene, for da får du automatisk med reiseforsikring på kjøpet.

Med et kredittkort fra re:member kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt med inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette betyr at du slipper renter hvis du betaler alt ved forfall eller du kan velge å dele opp kostnadene over tid. Du betaler smartere, og du betaler når du kan.

Søk om et Mastercard fra re:member her.