Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Reiseforsikring fra re:member gir deg en tryggere reise

Du har kanskje sagt «Det går sikkert bra» og «Det skjer ikke meg» når folk nevner alt som kan skje mens du er på reisefot? Men reiseforsikring trenger ikke å koste all verden. Betaler du minst halve reisen med ditt re:member kredittkort får du avbestillings- og reiseforsikring inkludert.

Det er lett å glemme hvor godt og trygt vi har det hjemme i Norge. Skulle du være så uheldig å bli syk eller utsatt for en ulykke, har vi en av verdens beste helsetjenester parat døgnet rundt. I tillegg koster det deg ikke mer enn det du allerede har betalt inn i form av skatt.

Reiseforsikring kan spare deg for tusenvis av kroner

Nå er det ikke slik at det alltid går galt når man er på reisefot, men det er bedre å være føre var enn å risikere høye sykehusregninger. For slik det er i Norge er det dessverre ikke alltid i det store utlandet, der det fort kan bli store kostnader hvis du ikke har en god reiseforsikring.

Om du blir lagt inn på sykehus i USA, kan du risikere å gå personlig konkurs. Et enkelt legebesøk, om du for eksempel har influensa, kan koste opp mot 15 000 kroner. Men det er fortsatt ingenting i forhold til nordmannen som fikk sykehusregning på nærmere 900 000 kroner etter å ha blitt bitt av en klapperslange.

Dag Are Trydal var på vei til bilen sin på en parkeringsplass i San Diego. Mellom to biler hadde en klapperslange smøget seg inn og bet han i foten. Et døgn etter var han skrevet ut av sykehuset med tidenes regning. Heldigvis for Dag Are hadde han forsikringen i orden.

Det burde du også ha. Bestiller du kredittkort fra re:member får du reiseforsikring inkludert hvis du betaler minst halvparten av reisen med kortet. I tillegg får du 45 dagers rentefri kreditt og betaler ingenting i årspris for kredittkortet.

Svindel og ran

Det er også viktig å huske at reiseforsikring ikke bare er godt å ha når det kommer til sykdom og ulykker. I tillegg er det sikrere å gå rundt med et kredittkort enn å gå rundt med mye kontanter, samt at det reduserer sannsynligheten for å tape penger ved uforutsette omstendigheter.

Omtrent 20 000 - 30 000 nordmenn får betalingskortene sine misbrukt på tur i utlandet hvert år, i følge Finansnæringens fellesorganisasjon. Derfor er det anbefalt at du bruker kredittkort i stedet for bankkort når du handler i utlandet.

På den måten slipper du eventuelle belastninger på lønnskontoen hvis svindlere kommer seg inn på den. Det er uansett ubehagelig å bli utsatt for svindel, men ved bruk av kredittkort er det ingen som kommer inn på kontoen din.

Husk reiseforsikring slik at du kan føle deg trygg på din neste reise. Reiseforsikringen er inkludert når du betaler minst 50 % av reisen med Mastercard fra re:member. Søk om ditt nye kredittkort her.