fotballtur-tyskland.jpg

re:member kredittkort: Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

Spar penger på bildeler fra Skruvat med re:member kredittkort

Mens noen digger å mekke bil, vet andre så vidt hva en forgasser er. Likevel kan vi alle få behov for en bildel eller to. Hos Skruvat.no kan du kjøpe bildeler av høy kvalitet til sterkt rabatterte priser – og med et re:member kredittkort kan du spare ytterligere.  

Siden Skruvat.no ble grunnlagt i 2008 har nettbutikken raskt vokst til å bli Skandinavias største forhandler av bildeler på nett. En stadig voksende katalog med over 200 000 artikler gir et bredt utvalg av deler til bilen din. Samarbeidet med industriledende leverandører og bilfabrikanter sikrer at du får den beste kvaliteten og best valuta for pengene.

Store beløp å spare

Med et re:member kredittkort får du ikke bare opptil 150 000 kroner i kreditt og 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Du får også gode rabatter på netthandel. Fordelsprogrammet re:member reward gir deg opptil 20 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker, og en av butikkene du kan spare penger i, er Skruvat.no – der du får opptil 6 % reward-rabatt på bildeler.  

For å benytte deg av reward-rabatten må du logge inn via re:member reward, finne ønsket butikk og klikke på “Til butikk”. I nettbutikken handler du som vanlig, og betaler med re:member-kortet ditt. Rabatten du får blir trukket fra din neste re:member-faktura.

Nye dekk til bilen?

Du skal være trygg på veien uansett vær og føre. Visste du at kontaktflaten mellom bilen og veien ikke er større enn en hånd? Derfor er det viktig at dekkene dine er i best mulig stand og at du velger riktige dekk til bilen din.

Med over 100 000 fornøyde kunder har Skruvat.no et stort utvalg av både sommerdekk og vinterdekk fra velkjente produsenter. Du finner både piggdekk og piggfrie dekk.

Godt utvalg av bildeler

Skulle du få behov for nytt bremsesystem, eksosanlegg, motor eller noe annet til bilen din, kan du se utvalget hos Skruvat.no i ulike kategorier og spesifiserte underkategorier. Du kan også søke på bilens registreringsnummer for å finne de riktige bilreservedelene.

Skruvat.no garanterer rask leveranse ved å bruke Europas beste logistikkselskaper. Vi gjør oppmerksom på at du ikke får reward-rabatt for mva, frakt eller øvrige håndteringskostnader.

Les mer om re:member kredittkort, og se det store utvalget av nettbutikker du kan få reward-rabatt i.

re:member kredittkort: Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.