cyber-monday2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Slik gjør du et kupp på Cyber Monday

Mange handelsdrevne tradisjoner har funnet veien fra Amerika. Vi feirer dager som Valentines Day og Halloween, men nå har også Black Friday og Cyber Monday inntatt Norge.

Årlig går amerikanske forbrukere amok på Black Friday for å få tak i de beste tilbudene i butikkene. Dagen finner sted etter Thanksgiving, og er alltid på en fredag mellom 23. og 29. november. Men dette er kun én av tre salgsdager som er startskuddet for julehandelen i USA; Black Friday, Small Business Saturday og Cyber Monday.

Hva er Cyber Monday?

Cyber Monday er netthandelens svar på Black Friday, og har siden 2005 blitt markert i amerikanske og canadiske nettbutikker - og senere verden over. Ettersom Black Friday faller på fredag 26. november, vil Cyber Monday være 29. november i år.  

De to siste årene har det i gjennomsnitt vært 45 % flere tilbud på klær, og 50 % på sko, på Cyber Monday enn på Black Friday. Og ettersom dagene kommer rett etter hverandre kan det være lurt å ha is i magen, og vente å se om ønsket vare blir nedsatt ytterligere. Dersom butikkene opplyser at tilbudet vil vare hele helgen, har du god tid på deg til å handle.

Cyber Monday Norge

Benytt deg av Cyber Monday-tilbud 

Ønsker du å benytte deg av de gode Cyber Monday-tilbudene ulike nettsider har å by på, er det flere ting du bør huske på. re:member har derfor laget en liten huskeliste til deg:

  1. Cyber Monday-tilbud legges som oftest ut så fort klokken passerer midnatt, og ønsker du å handle hos for eksempel amerikanske nettbtuikker må du være forberedt på at de mest ivrige netthandlerne setter på vekkerklokken for å benytte seg av de beste tilbudene. Ettersom vi ligger minst seks timer foran dem, er det lurt å sjekke ønskede nettbutikker så fort du våkner - eller stille vekkerklokken på kl.06:00 hvis du vil være først ute.
  2. Handler du i utenlandske nettbutikker må du også huske å holde deg oppdatert på toll- og momsavgifter.
  3. Dersom det du kjøper er en julegave, bør du undersøke leveringstiden. Noen varer kan ta lenger tid, spesielt om du bestiller fra utlandet, og kan i tillegg bli stående i kø for tollekspedering. 
  4. For å handle effektivt kan det være lurt å registrere konto på ønskede nettbutikker. I tillegg kan du spare tid på å finne varene du ønsker på forhånd og lagre dem i handlelister, eller markere dem som favoritter.
  5. Handler du elektronikk - forsikre deg om at det er den nyeste modellen som er på tilbud og ikke eldre utgaver.

Cyber Monday tilbud

Spar ytterligere på Cyber Monday

Skal du handle i norske motebutikker må du huske å benytte deg av fordelsprogrammet re:member reward, hvis du gjør det kan du spare enda mer i tillegg til Cyber Monday-rabattene i hundrevis av nettbutikker. Det er kjempeenkelt, og alt du trenger å gjøre er følgende:

  1. For å benytte deg av rabatten, må du alltid gå via re:member reward. Logg inn ved å taste inn de fire siste sifrene på ditt re:member kredittkort, fødselsdato og postnummer.
  2. Deretter velger du hvilken nettbutikk du ønske å handle fra. Dette kan gjøres ved å søke etter butikk per kategori, eller ved å gjøre et frisøk i søkefeltet. Når det er gjort, klikker du deg videre til butikkens egen hjemmeside ved å trykke på "Til butikk".
  3. Du handler på vanlig måte i nettbutikken, og betaler med re:member-kortet. Du får reward-rabatten trukket fra på din månedlige faktura. Husk at du ikke får rabatt på frakt og øvrige håndteringskostnader.

Sjekk fullstendig oversikt over hvilke nettbutikker du får rabatter i via re:member reward.

Dersom du ikke allerede er kunde hos re:member, kan du søke om et re:member kredittkort her. Du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt, har ingen årsavgift og opptil 45 dagers rentefri kreditt.