Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Bedre deal med nytt kredittkort

Er du moteinteressert og handler alt fra klær og sko til vesker, smykker og annet tilbehør på nettet? Søk om et nytt kredittkort som gir deg gunstige rabatter til shoppingen.

Du er ikke alene om å unngå vanlige butikker når du skal gjøre nye innkjøp, for så mange som ni av ti av oss nordmenn handler på nett. Visste du at tall fra Norsk e-Handelsbarometer som utgis av Virke viser at vi ligger på Europatoppen når det gjelder beløp brukt på netthandel per innbygger? Og klær er noe av det vi kjøper mest av.

Det er kanskje ikke så rart, for internett er som et bunnløst hav av alt mellom himmel og jord. Men handler du mye på nettet er det lurt å bruke et kredittkort fra re:member fremfor ditt vanlige bankkort, som er tilknyttet lønnskontoen. Kredittkortet er både sikrere og ofte mer lønnsomt.  

Nytt kredittkort til netthandelen

Med et nytt kredittkort fra re:member får du mange fordeler som er gunstige for netthandelen. Blant annet kan du benytte deg av fordelsprogrammet re:member reward, som gir deg gode rabatter hos en rekke kjente nettbutikker for alle motebevisste kvinner og menn.

Nelly er Nordens ledende butikk for mote på nettet. Butikken får inn nyheter hver dag og tilbyr rask leveringstid.

Nytt kredittkort

Netthandel 

Miinto finner du et bredt sortiment av klær til barn, dame og herre. 

Vær obs på at det er noen få av merkene du ikke får reward-rabatten på, og husk at det er egne toll- og momsregler når du handler fra utlandet.

Flere av butikkene tilbyr ofte spesielle kampanjetilbud og salgsvarer, og da får du re:member-rabatten i tillegg.

Skaffe nytt kredittkort

Finner du ikke akkurat det du leter etter i nevnte butikker, fortvil ikke. Fordelsprogrammet til re:member inkluderer over 200 nettbutikker med flest alternativer i kategorien klær og mote. Det eneste du må gjøre for å kunne benytte deg av rabatten er å være logget inn på reward-siden. Du får ikke rabatter for moms, frakt eller øvrige håndteringskostnader.

Søk om et re:member kredittkort