kredittkort-forbrukslan5.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Søk kredittkort med fordeler

Savner du den bekymringsløse tilværelsen du hadde som barn da du var ute og lekte med det radiostyrte flyet ditt? Det er flere grunner til at du bør finne tilbake til den barnlige gleden.

Hadde du en hobby du dyrket da du var liten? Eller har du fått nye interesser senere i livet? I en hektisk hverdag som voksen er det viktig å huske på å ha det gøy, og lek og moro går som kjent hånd i hånd.

Det er flere fordeler ved å ha en hobby og det er faktisk ganske viktig for både kropp og sjel. Visste du at det faktisk har direkte innvirkning på din egen lykke og tilfredshet? Forskning viser at personer som har en hobby er både lykkeligere og føler at de har det bedre enn de som ikke driver med en fritidsaktivitet.

En hobby hjelper deg å slippe tak i stress og slappe av, og det gjør humøret ditt bedre.

Søk kredittkort med fordeler

Uansett om du ønsker å ta opp igjen lidenskapen fra barndommen med radiostyrte biler og helikoptre eller om du plutselig har funnet ut at du elsker å bygge modellfly, så er det noen hobbyer som krever store innkjøp. Har du derfor planer om å søke kredittkort? Da er det lurt å sette seg inn i de ulike vilkårene og fordelene først.  

Det er mange fordeler med kredittkort, med kredittkort fra re:member får du blant annet en god deal på kjøpene dine. Du vil nemlig kunne benytte deg av fordelsprogrammet re:member reward som gir deg rabatter hos over 200 nettbutikker.

Er du for eksempel interessert i en radiostyrt hobby, finner du garantert det du leter etter hos for eksempel Hobbex.com. Butikken tilbyr alt innen radiostyrte hobbyer og har også et stort utvalg av andre effekter til spill, lek og moro for både store og små.

Sunt med hjernetrim

Det er ingen grunn til å ikke ha en hobby, for det viser seg også å være sunt for din mentale helse. Studier har vist at hjernetrim forbedrer hukommelsen og dermed minsker risikoen for demens. Med ulike hobbyer slipper du også å bli plaget av kjedsomhet. Det er altså bare å sette i gang å dyrke interessene dine, uansett om de er gamle eller nye.

fordelsprogrammet til re:member finner du også ulike butikker som tilbyr ting som fotoutstyr, spillkonsoller, bøker, film og musikk. Så uansett hva du liker best å gjøre på fritiden din, er det høyst sannsynlig at du finner noe for deg - og det til en god pris.

Husk bare på å være logget inn på reward-siden, og handle via denne for at rabatten skal bli registrert riktig. Husk også å betal med re:member-kortet. Rabatten blir godskrevet din neste faktura.

Søk om kredittkort fra re:member her.