offset_102753.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Kredittkortet for deg som vil unne deg litt ekstra

Trenger du et kredittkort, eller vil du ha et nytt kredittkort med bedre fordeler og betingelser? Med kredittkortet fra re:member får du rabatter i en rekke nettbutikker.

Selv om mange nordmenn reiser til utlandet ved første anledning, ønsker faktisk halvparten av oss å legge sommerferien til Norge. Det viser en undersøkelse utført for NHO reiseliv i 2014. Og hvorfor reise et annet sted når vi har strender, fjell, fjorder og annen flott natur rett utenfor vår egen dørstokk?

Tar du med deg kredittkortet fra re:member på turen, kan du benytte deg av rabatter på en hoteller rundt omkring i landet. 

Kredittkortet fra re:member

Kortet gir deg ikke bare gunstige rabatter på feriekosen, men også i over 200 nasjonale og internasjonale butikker på nettet. Det gir deg et bredt utvalg av varer, uansett om du er på jakt etter nye sko, klær, kameraer, møbler eller sminke. Fordelsprogrammet heter re:member reward og er velegnet for deg som liker å handle på nettet, til gunstige priser.

For å få rabatten din må du bruke re:member-kortet ditt når du betaler for varer og tjenester i nettbutikken. Pass på at du er logget inn på reward-siden når du handler på nett, for det er kun da rabatten blir registrert riktig. Du finner rabatten godskrevet på din neste faktura fra re:member.

Flere gode betingelser

Med kredittkortet fra re:member får du opptil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, noe som betyr at du har god tid på deg før rentene begynner å løpe. Uansett om du bruker re:member-kortet ditt eller ikke, slipper du å betale årsavgift og hvis du velger eFaktura i nettbanken slipper du papirgebyret på 45 kroner.

Mange vet at det er sikrere å bruke kredittkort på varekjøp i utlandet, men visste du at det også er lurt å betale for en del av reisen med kortet? Betaler du over halvparten av transportkostnadene med kredittkortet fra re:member får du reiseforsikring inkludert i kjøpet. Dette gjelder også hvis du skal på ferie i Norge. I tillegg får du med avbestillingsforsikring, slik at du er trygg på at du får pengene tilbake hvis noe hindrer deg fra å reise.

Trygg aktør

re:member er en stor og trygg skandinavisk aktør med god kundeservice som er tilgjengelig om det skulle skje noe uforutsett. Hvis du lurer på hva som er det beste kortet for ditt bruk kan du undersøke det so mer viktig for deg, for eksempel renter, betalingsutsettelse og fordelsprogrammer. 

Søk kredittkortet fra re:member, så kan du unne deg litt ekstra både før, under og etter ferien.