Hva er eFaktura?

En eFaktura er en elektronisk faktura som du mottar direkte i nettbanken din eller i appen. I motsetning til en AvtaleGiro, som trekkes direkte fra kontoen din etter avtale, må du selv gå inn i nettbanken for å bekrefte at eFakturaen skal betales.

Slik fungerer eFaktura

Når du velger «Alltid eFaktura»/«Ja takk til alle» hos din Bank får du alle dine eFakturaer direkte i re:member-appen eller nettbank. Fakturaen er ferdig utfylt fra utsteder med kontonummer, KID-nummer og beløp. Dermed kan du sjekke at alt er riktig før du godkjenner og betaler.

Kunder som har eFaktura-avtale direkte med Entercard, vil motta eFaktura frem til 15. mai 2022. Etter dette må du registrere deg med "Alltid eFaktura"/«Ja takk til alle» for å fortsette å få det.

Fordeler med eFaktura

Det er flere fordeler med eFaktura, fakturaen kommer ferdig utfylt direkte inn i nettbanken din eller appen. Du slipper dermed å taste inn kontonummer og KID-nummer når du skal betale den.

Du må selv logge deg inn i nettbanken din og betale eFakturaen. Vær oppmerksom på at en purring aldri vil komme som eFaktura, den vil komme som brev i posten akkurat som papirfakturaer. Din eFaktuar fra re:member kan ikke betales med ditt re:member kredittkort.