kredittkort-forbrukslan1.jpg

Faktura fra re:member

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Hva er kontonummer for innbetaling?
Når du betaler regningen bruker du kontonummer 1430 06 42641. Dette kontonummeret er det samme hver gang. Betalingsinformasjonen fremkommer også på fakturaen din og i nettbanken.

Hvordan betaler jeg fakturaen?
Fakturaen betaler du på samme måte som andre regninger. Du kan også bestille eFaktura. Da får du fakturaen automatisk inn i nettbanken din og slipper papirfakturagebyret på 45 kroner.

Hvordan kan jeg finne ut hvor mye jeg har brukt på kortet?
re:member nettbanken  og i appen vår har du full oversikt over saldo og alle bevegelser på kortet ditt. Her ser du dato, brukersted og beløp. I tillegg kan du søke om økt kredittgrense, endre PIN-kode, betale regninger og overføre penger.

Kan jeg variere det månedlige tilbakebetalingsbeløpet?
Du må minimum betale kr 100 eller 3 % av utestående beløp per måned. Utover dette kan du betale det beløpet du ønsker, når du vil. 

eFaktura
Med eFaktura får du regning tilsendt til din nettbank i stedet for at denne kommer i posten. Det eneste du trenger å gjøre er å godkjenne regningen. Det er fullt mulig å endre beløpet på eFakturaen hvis du ønsker det. Ønsker du eFaktura, bestiller du dette i nettbanken din. Da slipper du også papirfakturagebyret på 45 kroner.

Hvor ofte får jeg faktura?
Du får faktura en gang i måneden. Fakturaen inneholder alle uttak og kjøp du har gjort med re:member i løpet av fakturamåneden. Har du f.eks. forfall den 15. februar vil alt du har brukt i måneden før (f.eks. januar) komme med på fakturaen. Du kan velge å ha forfallsdato den 1., 10., 15. eller 20. i hver måned. Denne har du også mulighet til å endre senere, om ønskelig.

Når begynner rentene å løpe?

Du har inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, avhengig av når i måneden du gjør kjøpet. En gang i måneden mottar du en oversiktlig faktura som viser bruk og saldo. Dersom du ønsker å fordele fakturabeløpet over en periode vil det beregnes renter på det beløpet du velger å utsette.

Når blir beløpet jeg skylder på mitt re:member sendt til inkasso?

Så snart et inkassovarsel er forfalt kan vi sende kravet til inkasso.

Jeg har en inkassosak vedrørende mitt re:member og har fått regning på et salær. Hvordan beregnes disse salærsatsene?
Tariffmessig salær er en lovfestet sats inkassoselskapet har lov til å belaste kunden for å inndrive et krav. De maksimale satsene er lovregulert i Inkassoforskriften, utarbeidet av justisdepartementet.

Får jeg betalingsanmerkning ved oversendelse til inkasso?
Du får ingen betalingsanmerkning ved oversendelse til inkasso dersom kravet fra inkassobyrået innfris. Betalingsanmerkning påløper først når kravet må inndrives rettslig.

Hvor lenge blir en betalingsanmerkning stående?
En betalingsanmerkning blir som regel stående i tre år. En betalingsanmerkning vil bli slettet ved innfrielse av kravet.