Apple Pay

Apple Pay er en kontaktløs, trygg og enkel måte å betale på for deg som har iPhone eller en annen kompatibel Apple-enhet. Ta i bruk re:member-kortet ditt gjennom Apple Pay og opplev fordelene ved en digital lommebok.

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Kom i gang med Apple Pay

Du kan legge til re:member-kortet ditt i Apple Pay via re:member-appen eller Apple Wallet. For å kunne ta i bruk Apple Pay må du ha iPhone 6 eller nyere. 

Legg kortet i Apple Pay via re:member-appen

 1. Logg inn i re:member-appen.
 2. Velg det kredittkortet du ønsker å legge til.
 3. Klikk på "Add to Apple Wallet".
 4. Følg instruksjonene.
 5. Ferdig!

remember-app-store-no.png

Legg til kortet via Apple Wallet

 1. Gå til Wallet-appen på iPhonen din, trykk på «+» symbolet og følg instruksjonene.
 2. Skann betalingskortet ditt og legg inn CVC-koden. Du kan også legge til kortet manuelt.
 3. Godkjenn avtalen og verifiser kortet ved å trykke "neste".
 4. Du vil motta en verifiseringskode på SMS.
 5. Ferdig!

Slik betaler du med Apple Pay

Apple Pay fungerer på utsalgssteder som støtter kontaktløs betaling. Det gjelder både i butikker, på nett og i apper på din Apple-enhet. For å se om butikken støtter kontaktløs betaling kan du se etter et av disse symbolene når du handler:

Apple Pay  Kontaktløs betaling

Betale med mobilen

 • Face ID
  Du godkjenner betalingen ved å dobbeltklikke på sideknappen på iPhonen. Se på skjermen for å identifisere deg med Face ID og hold deretter telefonen inntil betalingsterminalen. Hvis du har på deg munnbind kan du bli bedt om å oppgi koden din.
 • Touch ID
  Dersom du har en iPhone 6, 7 eller 8, må du godkjenne betalingen med Touch ID. Hold iPhonen nær betalingsterminalen med fingeren på fingeravtrykkssensoren.

Betale med Apple Watch

For å betale med Apple Watch må du trykke to ganger på sideknappen og holde klokken din inntil en kontaktløs betalingsterminal. Transaksjonen blir godkjent når du kjenner klokken vibrerer.

Klikk her for å se en liste over alle Apple Pay-kompatible enheter.

Betal trygt med Apple Pay

Når du betaler med Apple Pay, kan du være trygg på at personvernet ditt blir ivaretatt. Apple Pay bruker et nummer som er spesifikt for din enhet og en unik kode for hver transaksjon. Kortopplysningene dine lagres ikke på enheten din eller på Apple-servere, og deles ikke med tredjeparter. Apple Pay lagrer ikke opplysninger som kan knyttes direkte til deg som privatperson.