Mann bygger. Realiser drømme-badet med et forbrukslån.

Sjekk hvor mye du kan låne med vår lånekalkulator

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,55 % / Eff. 13,87 %. Kostnad 23 855 kr. Totalt 88 855 kr.

Noen ganger trenger man litt ekstra penger, enten det er for å kjøpe en nytt kjøleskap eller kanskje pusse opp hele kjøkkenet. Ofte kan et usikret forbrukslån være den beste løsningen.

Du kan ved hjelp av vår lånekalkulator finne ut hvor mye du må betale i månedlige avdrag på et usikret forbrukslån fra re:member. For oss er det viktig å være en ansvarlig lånegiver. Vi er derfor opptatt av at du går grundig gjennom økonomien din før du søker om et usikret forbrukslån fra re:member. Hos oss kan du låne fra 10 000 til 350 000 uten å måtte stille sikkerhet for lånebeløpet.

Hvordan bruke lånekalkulatoren?

Lånekalkulatoren på våre nettsider er enkel å bruke. Ved å skyve på to parametre – lånebeløp og ønsket nedbetalingstid, ser du hva lånet vil koste deg per måned med ulike renteeksempler. Hvilken rente du får på ditt lån avhenger av flere faktorer. I tillegg til lånebeløpets størrelse og ønsket nedbetalingstid vil også en individuell kredittvurdering ligge til grunn for rentesatsen du får. re:member tilbyr forbrukslån uten sikkerhet fra 7,95 % til 19,95 %. Du kan også søke om å få innvilget lånet direkte fra lånekalkulatoren.

Kortere nedbetalingstid

Nedbetalingstiden du får på et forbrukslån uten sikkerhet vil være kortere enn for eksempel på et boliglån. Normalt vil nedbetalingstiden ligge mellom 1-15 år, avhengig av blant annet lånebeløp, din betalingssituasjon og om det er et nytt lån eller et refinansieringslån. Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån er opptil 5 år, for refinansiering opptil 15 år. Med et forbrukslån gjennom re:member får du en oversiktelig nedbetalingsplan for hele låneperioden. Men om ønskelig kan du betale mer per måned enn det nedbetalingsplanen din tilsier. Du kan også når som helst innfri hele lånebeløpet uten ekstra kostnader. Det er opp til deg.

Du kan søke om et forbrukslån her.