Vattenrutschkana2.jpg

Med forbrukslån uten sikkerhet kan du nå drømmedestinasjonen

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,55 % / Eff. 13,87 %. Kostnad 23 855 kr. Totalt 88 855 kr.

Hva med å realisere reisedrømmene dine istedenfor å bare tenke at du skal gjøre det? Med et forbrukslån uten sikkerhet kan du gi deg selv muligheten til å dra akkurat dit du vil, uten å måtte tenke på annet enn hvilke opplevelser som venter på deg.

Drømmer du om å ta deg langfri fra jobben og reise langt av sted? Og ikke bare på en vanlig ferie, men en opplevelsestur til land og steder du aldri har vært før? Asia er en spennende reisedestinasjon med flust av land, kulturer og opplevelser du ikke bør være foruten. Her finner du alt fra enorme storbyer til nesten øde strender, og et nytt eventyr venter rundt hvert hjørne.

Hvis du lurer på hvordan du skal klare å finansiere en slik tur, kan et forbrukslån uten sikkerhet være svaret. Det vil gi deg muligheten til å reise så fort pass, visum og permisjon fra jobben er på plass.

Forbrukslån uten sikkerhet

Fordelen med et slikt lån er at du kan bruke det på akkurat det du vil, og med re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner, noe som er mer enn nok til å realisere reisedrømmen. Uansett om du ønsker deg bort til hvite strender på Maldivene, eller til urbane miljøer i Singapore, kan eksotiske Asia tilby kulturer som er fascinerende og helt annerledes enn vår egen.

Hvert land i Asia har hver sin unike sjarm der du kan finne noen av verdens eldste sivilisasjoner med fantastisk arkitektur og nydelig natur. Reiser du til Kina kommer du ikke utenom en tur til historiske Beijing, og når du først er i området må du oppleve den kinesiske mur.

Opplevelser uten like

Hvis du er ute etter en blanding av ultramoderne og gamle tradisjoner, er Tokyo stedet å dra. Her kan du se den berømte Harajuku-moten, shoppe eller besøke imponerende palass. Ta turen i mars eller april for å se de blomstrende kirsebærtrærne.

Vil du kombinere strand med eventyr, er Bali perfekt. Her kan du besøke gamle templer, dra til  elefantparken eller skjemme deg bort med massasje på et av de utallige spastedene. Sør-Korea er det dessverre mange som overser. Reiser du hit i perioden april - juni, er det mange festivaler du kan få med deg, blant annet en nydelig lanternefestival i Soul.

Kjøpe reiselykke? 

Det sies at lykke ikke kan kjøpes for penger, men opplevelser som gir deg den ubeskrivelige lykkefølelsen kan absolutt kjøpes. Mange bruker mye tid på å drømme seg bort, men lar det  bare bli med tanken. Hva med å faktisk gjennomføre det?

Et forbrukslån uten sikkerhet er et fleksibelt lån som tilpasses deg og din økonomi, så du har full kontroll når du kommer hjem fra drømmereisen din.

Søk om forbrukslån uten sikkerhet her, så kan du realisere reisedrømmen og bli rikere på opplevelser.