Familie på stranden. Få rabatt på din reise med re:member reward.

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Ut og reise? Slik når du drømmedestinasjonen

Nordmenn reiser som aldri før, og hvem vil vel ikke oppleve andre kulturer, kulinariske opplevelser eller utforske steder de aldri har vært før på reise? Her finner du både inspirasjon og gode tips til drømmereisen.

Selv om det kan være spennende å reise alene, er det ofte morsommere å reise med gode venner eller familie. En weekendtur med jentene blir alltid vellykket og minnerik uansett om dere velger å dra til København, Amsterdam, Paris eller Riga.

Skal du ut og reise med kompisgjengen så er det kanskje ikke shopping og champagne som står øverst på lista. Da er kanskje en fotballtur mer spennende? Sammen kan dere oppleve lidenskapen direkte fra tribunen mens favorittlaget kjemper om poengene, enten det er Premier League, La Liga eller Bundesliga.

Reise for å slappe av eller oppleve?

Det finnes nok av reisemål å velge mellom om du vil på strandferie. Det kan enten være klassiske sydenturer til Spania og Hellas, eller mer eksotiske destinasjoner som Thailand. Hvite strender, herlig klima, smaksrik mat og samtidig et lavt prisnivå kan friste til en Thailandareise. Phuket, Krabi og Koh Samui kan være det du trenger for å slappe av, enten du velger å bo på femstjerners luksushotell eller i en enkel bungalow.

For den eventyrlystne som ikke ønsker å ligge paddeflat på en solseng i ferieuken og vil reise på en opplevelsesferie, kan reisen for eksempel gå til Afrika. Hvor fantastisk hadde det ikke vært å oppleve vakker natur med majestetiske innsjøer og eksotiske dyr? Sør-Amerika er også svært populært, og kan tilby oppdagelsesferd i livlige Rio, den fantastiske verdensarven Iguazufallene, tango i Buenos Aires og hiking i Machu Picchu.

Finansiering av drømmereisen

En rundreise i USA er blant de fem vanligste drømmereisene, om det så er å leie motorsykkel eller bil og kjøre Route 66, eller fly fra sted til sted. Å reise “down under” ligger også på listen over populære reisemål vi drømmer om å dra til. Australia har opplevelser i kø og kan by på et fantastisk dyreliv og natur utenom det vanlige.

Ja, det er ingen tvil om at vi bruker mye tid på å drømme oss bort, men hva med å gjøre drømmene til virkelighet? Med et forbrukslån uten sikkerhet fra re:member kan reisen gå i oppfyllelse.

Fordelen med et slikt lån er at du kan bruke det på akkurat det du vil, og med re:member kan du låne fra 10 000 til 30 000 kroner. Om du ønsker å sjekke hvor mye du kan låne, kan du bruke vår lånekalkulator Med lånekalkulatoren kan du velge størrelsen på lånet, kombinere det med hvor mange år du vil bruke på nedbetalingen og se hvor mye du vil ende med å betale per måned.

Les alle våre artikler om reise og opplevelser under.