Hva er eFaktura?

En eFaktura er en elektronisk faktura som du mottar direkte i nettbanken din. I motsetning til en AvtaleGiro, som trekkes direkte fra kontoen din etter avtale, må du selv gå inn i nettbanken for å bekrefte at eFakturaen skal betales.

Slik fungerer eFaktura

Du vil automatisk få eFaktura fra Entercard hvis du har registrert deg med «Alltid eFaktura»/«Ja takk til alle» i nettbanken din.

Kunder som har eFaktura-avtale direkte med Entercard, vil motta eFaktura frem til 15. mai 2022. Etter dette må du registrere deg med "Alltid eFaktura"/«Ja takk til alle» for å fortsette å få det.

Fordeler med eFaktura

Den største fordelen med eFaktura er at fakturaen kommer ferdig utfylt direkte inn i nettbanken din. Du slipper dermed å taste inn kontonummer og KID-nummer når du skal betale den. Med eFaktura har du også alltid full oversikt over både betalte og ubetalte fakturaer i nettbanken.

Du må selv logge deg inn i nettbanken din og betale eFakturaen. Vær oppmerksom på at en purring aldri vil komme som eFaktura, den vil komme som brev i posten akkurat som papirfakturaer.