Generelle vilkår ved netthandel med re:member reward

 • Du får ikke re:member reward-rabatt på frakt, administrasjonsgebyr eller andre omkostninger.
 • Betingelsene som er oppgitt for re:member reward gjelder, sammen med butikkens egne vilkår, for alle kjøp.
 • Rabattkoder som ikke er publisert på re:member reward sine nettsider kan ikke brukes sammen med reward-rabatten. Dersom du bruker en rabattkode vil reward-rabatten senere bli kansellert
 • For å få reward-rabatt på kjøp du gjør via re:member reward må du være logget inn før du begynner å handle. Husk å alltid trykk på "Til butikk". Dersom du gjør kjøpene dine direkte på butikkenes hjemmesider (og ikke via re:member reward) kan vi ikke registrere kjøpene dine - og dermed heller ikke gi deg rabatt. Derfor er det viktig at du alltid logger inn og trykker på "Til butikk" når du handler via re:member reward, og fullfører kjøpet i samme fane.
 • Du må betale med re:member-kortet ditt via re:member reward for å få reward-rabatt.

 • Ditt kjøp registreres og reward-rabatten vises under "Min konto" i løpet av noen dager. Rabatten godskrives din neste faktura fra re:member automatisk innen 10 dager. Dersom du handler mens faktura allerede er til produksjon hos oss, vil rabatten bli trukket fra på din faktura måneden etter.

Betingelser og vilkår re:member reward

Ved å benytte re:member reward godtar du betingelser og vilkår på denne siden, samt alle betingelser, vilkår og retningslinjer for re:member reward-programmet. Vær oppmerksom på at betingelser og vilkår kan bli oppdatert uten varsel. Du samtykker i de til enhver tid gjeldende betingelser og vilkår når du benytter re:member reward. Reward-rabatt gis kun for kjøp gjort via re:member reward. Det gis ingen rabatt for transaksjoner som gjøres direkte hos en av forhandlerne. Om du gjør et kjøp via butikkenes egne apper eller besøker rabattkodesider eller sammenligninssider (for eksempel Prisjakt, Trivago, TripAdvisor, Momondo) eller andre sider som sammenligner priser, får du dessverre ikke utbetalt reward-rabatten. Du må alltid gå inn via re:member reward.

For å opptjene re:member reward-rabatt må du være logget på med ditt postnummer, fødselsdato og de fire siste siffer i ditt re:member kredittkortnummer. I tillegg må du bruke "Til butikk"-linkene som finnes inne på hver enkelt butikk, og du må fullføre transaksjonen i den samme sesjonen.

Deltaker- og tredjepartsnettsteder og gebyrer knyttet til disse

re:member reward har linker til nettbutikker som er med i programmet. re:member er ikke ansvarlig for innholdet på nettsidene til disse butikkene, og heller ikke for varer, informasjon eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Unntak fra dette gjelder i følgende tilfeller: ved kredittkjøp av varer eller tjenester med ditt re:member-kort kan du rette samme innsigelser overfor oss som kortutsteder som overfor nettbutikken med følgende begrensinger:

 1. Krav skal først fremsettes overfor nettbutikken. Kravet overfor oss skal fremsettes innen rimelig tid og være tilstrekkelig begrunnet og dokumentert.
 2. Vare- og tjenestekjøp foretatt ved nettbutikker i utlandet, vil normalt være underlagt rettsreglene i det land nettbutikken er registrert. Det er i slike tilfeller ditt ansvar å påvise at det foreligger et misligholdskrav etter de relevante rettsregler.
 3. Vårt ansvar er begrenset til prisavslag, tilbakeføring eller erstatning i form av penger og uansett maksimalt til det beløp nettbutikken har mottatt i anledning kjøpet. Bruk av (og kjøp på) nettstedene som deltar i programmet er underlagt hver enkelt nettbutikks egne betingelser og vilkår. Alle avtaler/forretninger (inkludert kjøpstransaksjoner) som du gjør med tredjeparter, inkludert deltakerbutikker, tredjepartsbutikker eller annonsører som det finnes referanser, oppføringer eller linker til på denne netthandelsportalen, gjelder mellom deg og slike tredjeparter. Alle slike avtaler er underlagt deltaker- eller tredjepartsbutikkens betingelser og vilkår samt de retningslinjer for personvern som gjelder slike transaksjoner. Vær oppmerksom på eventuelle tilleggsvilkår for kjøp du foretar. Disse vilkårene kan inneholde viktig informasjon om produktet som kan påvirke din rett til å kreve kompensasjon eller refusjon. Det er ditt ansvar å legge merke til disse og be om mer informasjon når du skal foreta et kjøp.

Eventuelle spørsmål, klager eller krav tilknyttet varene som selges, inkludert garantier, skal rettes til den aktuelle forhandleren/detaljisten. re:member er ikke ansvarlig for kostnader som påløper som et resultat av avtaler med deltakerbutikker eller andre tredjeparter som det finnes referanser, oppføringer eller linker til på denne netthandelsportalen. Merk at annonserte priser på deltaker- eller tredjepartsbutikkens nettsider kan være i en annen valuta enn norske kroner, og at noen av disse butikkene vil ha betalt i denne valutaen.

Informasjonens nøyaktighet og forbehold om feil

Selv om man så langt det er mulig forsøker å sikre informasjonsnøyaktigheten til fordelsprogrammet, gis det ingen garanti for at informasjon om varer eller tjenester som tilbys gjennom re:member reward er helt nøyaktig når det gjelder pris, tilgjengelighet og beskrivelse.

Sperring av tilgang til re:member reward

re:member kan sperre din tilgang til re:member reward umiddelbart dersom vi har grunn til å tro at du har handlet på en måte som skader fordelsprogrammet eller en av distributørene. Handlingene kan omfatte, men er ikke begrenset til:

 • ulovlige eller straffbare aktiviteter
 • opptjening av rabatt på en uærlig måte eller på en måte som strider med disse betingelsene og vilkårene
 • med overlegg gi feilaktig og villedende informasjon

Alle tilbud som vises på denne netthandelsportalen kan endres uten varsel. Vi vil gjøre det vi kan for å sikre at tilbud er riktig illustrert og rapportert, men vi forbeholder oss retten til ikke å gi rabatt, og vi tar ikke ansvar for programvare- eller maskinvarefeil på deltaker- eller tredjepartsbutikks side. re:member forbeholder seg retten til å tilbaketrekke rabatt som er kreditert din konto av gyldige grunner, som for eksempel retur av varer eller avslutning av tjenester, samt svindelforsøk.

Gå tilbake til re:member reward