re:member reward

Et fordelsprogram for deg med re:member kredittkort. Planlegger du å handle på nettet, så må du ikke glemme å benytte deg av rabattene som du finner i re:member reward. Du får opptil 20 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker, så her kan du spare penger.  

Slik fungerer det:

  1. Logg inn, finn butikken du vil handle fra i kategoriene under, og klikk på "Til butikk"
  2. Handle som vanlig og betal med re:member-kortet ditt
  3. Rabatten trekkes fra på din neste re:member-faktura

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Butikker i re:member reward

Under finner du en oversikt over alle nettbutikker som finnes i fordelsprogrammet re:member reward delt inn i ulike kategorier. Om du vet hvilken butikk du leter etter så kan du bruke søkefunksjonen under, eller du kan klikke deg inn å se alle butikker.

Se alle butikker

Slik fungerer re:member reward

Du må være innlogget og betale med re:member-kortet ditt for å få rabatt når du handler via re:member reward. Logg inn med de fire siste sifrene i kortnummeret ditt, fødselsdato og postnummer.

Reward-jegeren hjelper deg å jakte på reward-rabattene

Last ned reward-jegeren til din nettleser slik at du enkelt kan få informasjon om hvilke nettbutikker som gir deg reward-rabatt. Fungerer på Chrome og Firefox.

Vil du benytte deg av rabattene?

Dersom du ikke har et kredittkort fra re:member, kan du søke her slik at du kan benytte deg av rabattene i over 200 nettbutikker.

Se hvor enkelt du kan få reward-rabatt

re:member reward er fordelsprogrammet for deg som har re:member kredittkort. Med opptil 20 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker er det store beløp å spare. Se videoen og kom i gang.

Spørsmål og svar om re:member reward

Her finner du spørsmål og svar om re:member reward. 

Her finner du de generelle vilkårene for re:member reward.