re:member reward

re:member reward er fordelsprogrammet for deg som har re:member kredittkort. Med opptil 25 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker er det store beløp å spare. Slik fungerer det:

  1. Logg inn, finn din butikk og klikk på "Til butikk"
  2. Handle som vanlig og betal med re:member-kortet ditt
  3. Rabatten trekkes fra på din neste re:member-faktura

re:member kredittkort: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Slik fungerer re:member reward

Du må være innlogget og betale med re:member-kortet ditt for å få rabatt når du handler via re:member reward. Logg inn med de fire siste sifrene i kortnummeret ditt, fødselsdato og postnummer.

Reward-jegeren hjelper deg å jakte på reward-rabattene

Last ned reward-jegeren til din nettleser slik at du enkelt kan få informasjon om hvilke nettbutikker som gir deg reward-rabatt. Fungerer på Chrome og Firefox.

Vil du benytte deg av rabattene?

Dersom du ikke har et kredittkort fra re:member, kan du søke her slik at du kan benytte deg av rabattene i over 200 nettbutikker.

Rabatt på reise

Planlegger du en reise kan det være en fordel å sjekke ut reiserelaterte butikker i re:member reward. Her finner du reward-rabatter på både fly og hotell.

Reward-rabatt på nettshopping

Når du kan få en vare rett i postkassen er det ikke rart at netthandel stadig øker. re:member gir deg tipsene for å finne de beste rabattene på nett, samt inspirasjon og gode guider til nettshopping.

Stadig flere velger storbyferie

Mens storbyferier tidligere nærmest var forbeholdt nyforelskede par eller brautende guttegjenger på fotballtur, viser trenden nå at også barnefamilier stadig oftere velger denne formen for ferie.

Se hvor enkelt du kan få reward-rabatt

re:member reward er fordelsprogrammet for deg som har re:member kredittkort. Med opptil 25 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker er det store beløp å spare. Se videoen og kom i gang.

Her finner du de generelle vilkårene for re:member reward.