re:member reward

re:member reward er fordelsprogrammet for deg som har re:member kredittkort. Med opptil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker er det store beløp å spare.

  • Logg inn og velg butikk
  • Betal med re:member kredittkortet ditt
  • Rabatten trekkes fra på din neste re:member-faktura
reward-kredittkort.jpg

Ta i bruk re:member reward i dag

Du må være innlogget og betale med re:member-kortet ditt for å få rabatt når du handler via re:member reward. Logg inn med de fire siste sifrene i kortnummeret ditt, fødselsdato og postnummer.

pusse-opp.jpg

Kredittkortfordelene som inspirerer til oppussing

Trenger du inspirasjon til å fornye litt, både inne og ute? Med dette kredittkortets fordeler er det store sjanser for at du finner noe som vekker interessen din. Ta deg tid til å pusse opp.

kredittkort-forbrukslan-sikker-aktor.jpg

Vil du benytte deg av rabattene?

Dersom du ikke har et kredittkort fra re:member, kan du enkelt søke her slik at du kan benytte deg av rabattene i over 200 nettbutikker.

klar-pa-nett-kredittkort.jpg

Reward-rabatt på nettshopping

Når du kan få en vare rett i postkassen er det ikke rart at netthandel stadig øker. re:member gir deg tipsene for å finne de beste rabattene på nett, samt inspirasjon og gode guider til nettshopping.

storbyferie.jpg

Stadig flere velger storbyferie

Mens storbyferier tidligere nærmest var forbeholdt nyforelskede par eller brautende guttegjenger på fotballtur, viser trenden nå at også barnefamilier stadig oftere velger denne formen for ferie.

kredittkort-reward-rabatt.jpg

Rabatt på flyreiser

Bestiller du reisen din gjennom fordelsprogrammet re:member reward får du rabatter på flyreisen din. Sjekk det gode utvalget: Sas - 60 kroner i avslag på utenlandsflyvninger , Go to Gate - opptil 200 kroner i avslag, Expedia - opptil 5 % rabatt.

For å lese vilkårene til re:member reward, klikk her.