store logotyp

Rabatt på Lookfantastic

Alltid via re:member reward:

  • 10 % i reward-rabatt ved kjøp av Beautybox
  • 5 % i reward-rabatt ved kjøp som ny kunde
  • 2 % i reward-rabatt ved kjøp

Logg inn for å få rabatten

Logg inn Søk om kredittkort

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.


Om Lookfantastic

Helt siden 1996 har Lookfantastic tilbudt noen av de største og mest ettertraktede merkevarene i verden. Med over 400 forskjellige merkevarer innen hår, sminke, hudpleie, elektrisk og parfymer. Alle de mest annerkjente merkevarene er en del av portofølje som for eksempel: Redken, Kerastase, GHD, Clinique og Elizabeth Arden. Med over 10.000 forskjellige produkter har Lookfantastic mest sannsynlig produktene som passer for deg. de tilbyr også månedlig abonnoment på Beauty Box som inneholder alle skjønnhetsproduktene du trenger.

Reward-rabatt på Lookfantastic kan kombineres med rabattkoder

Gjennom fordelsprogrammet til re:member får du opptil 7 % reward-rabatt. Reward-rabatten kan kombineres med eventuelle rabattkoder. Husk at du må være innlogget på re:member reward og klikke på "til butikk", deretter må du betale med ditt re:member-kort for å få rabatten.

Lookfantastic har dedikerte skjønnhetseksperter som er konstant opptadert på de seneste trendene, produktene og merkevarene. Lookfantastic tilbyr også eksklusive gave, medlemsskap poeng og noen av de laveste prisene du kan finne. Vi gjør oppmerksom på at du ikke får reward-rabatt for mva, frakt eller øvrige håndteringskostnader.