store logotyp
  1. Start
  2. Reward
  3. Butikker
  4. 1. Rabatt på Hotels.com

1. Rabatt på Hotels.com

Hotels.com er en ledende formidler av hotellovernatting verden over og tilbyr bestillingstjenester gjennom sitt eget nettverk av lokale nettsteder og telefonsentre.

Hotels.com tilbyr reisende et av de største utvalgene av hotellovernatting på Internett, både uavhengige og kjente hotellkjeder, samt steder med selvbetjening på flere enn hundretusenvis overnattingssteder verden over. Det er det eneste stedet du trenger for å finne hotellpriser, fasiliteter og tilgjengelighet og spesialiserer seg dessuten i å tilby rom til reisende i perioder hvor alt er utsolgt.

*******

Vi gjør oppmerksom på at du ikke får reward-rabatt for mva eller øvrige håndteringskostnader. Med Hotels.com må du aldri bruke rabattkode sammen med reward rabatten. Hvis du bruker en rabattkode vil reward rabatten bli kansellert i etterskudd. Dersom du foretar flere bestillinger er det viktig at du klikker på nytt fra re:member reward mellom hver bestilling.

6% i reward-rabatt ved bestilling og tjener Hotels.com Reward Nights (start 2017-12-15)

*******

re:member kredittkort: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Ved gjennomført kjøp som spores via denne siden får du:

  • 12% i reward-rabatt ved bestilling av hotellopphold (kampanje reward-rabatt 11.1. til 25.1)
  • 6% i reward-rabatt ved bestilling og samler Hotels.com Rewards Netter

Rabattkoder

Du må vare innlogget og bruke ditt re:member kredittkort for å få rabatt, når du handler via re:member reward. Logg inn her og bruk ditt re:member kredittkort for å få rabatten! Logg inn her

Les mer om re:member, eller søk om et kredittkort fra re:member her