store logotyp
  1. Start
  2. Reward
  3. Butikker
  4. 1. Rabatt på Hotels.com

1. Rabatt på Hotels.com

Hotels.com tilbyr reisende et av de største utvalgene av hotellovernatting på Internett, både uavhengige og kjente hotellkjeder, samt steder med selvbetjening på flere enn hundretusenvis overnattingssteder verden over. Det er det eneste stedet du trenger for å finne hotellpriser, fasiliteter og tilgjengelighet og spesialiserer seg dessuten i å tilby rom til reisende i perioder hvor alt er utsolgt.

Hotels.com er en ledende formidler av hotellovernatting verden over og tilbyr bestillingstjenester gjennom sitt eget nettverk av lokale nettsteder og telefonsentre.

  • Dersom du ønsker å benytte deg av 10 % reward-rabatt må du ikke være innlogget på Hotels.com-kontoen din, og du må betale som gjest. Er du logget inn på Hotels.com-kontoen din vil du få 6 % reward-rabatt i tillegg til Hotels.com Reward Nights.
  • Med Hotels.com må du aldri bruke rabattkode sammen med reward rabatten. Hvis du bruker en rabattkode vil reward rabatten bli kansellert i etterskudd.
  • Dersom du foretar flere bestillinger er det viktig at du klikker på nytt fra re:member reward mellom hver bestilling.
  • Vi gjør oppmerksom på at du ikke får reward-rabatt for mva eller øvrige håndteringskostnader.

re:member kredittkort: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Ved gjennomført kjøp som spores via denne siden får du:

  • 6% i reward-rabatt ved bestilling og samler Hotels.com Rewards Nights
  • 10% i reward-rabatt ved bestilling av hotellopphold

Rabattkoder

Du må vare innlogget og bruke ditt re:member kredittkort for å få rabatt, når du handler via re:member reward. Logg inn her og bruk ditt re:member kredittkort for å få rabatten! Logg inn her

Les mer om re:member, eller søk om et kredittkort fra re:member her