klar-mote-rabatt.jpg
  1. Start
  2. Reward
  3. Klær og mote

Rabatt på klær på nett

Mens noen ser på klær som kun en nødvendighet, er andre opptatt av mote og mener at plaggene vi har på oss sier mye om hvem vi er. Har du en sofistiskert, avslappet, trendy eller klassisk stil? Du kan finne alt på nett.

Uansett om du mangler noe i garderoben eller føler for å fylle på med sesongens nyheter, kan du gjennom fordelsprogrammet re:member reward få reward-rabatt på klær på nett.

I de ulike kles- og motebutikkene du får rabatt hos, kan du finne et stort utvalg av klær til menn, kvinner og barn. Du finner også alle typer klær på nett – vintage og nye, spennende designere, sportsklær for alt fra fotball til yoga, friluftsklær til den fjellvante og hverdagslige plagg man aldri får nok av. Ikke nok med det så har mange av dem også et godt utvalg av sko og accessories. Logg inn via re:member reward og betal med re:member kredittkortet for å benytte deg av reward-rabatten.


Denne listen er oppdatert per 1. august 2019:

Asos

Bestseller

Bonprix

Boohoo

Bubbleroom

Caliroots

Cellbes

Cubus

Compadre.no

Ellos

Festkompaniet

Gina Tricot

Happy Socks

Hollywood.no

Jack and Jones

Kondomeriet

Lekmer.no

Lindex

Lookfantastic

Miinto

Morris

NA-KD

Nelly.com

NLY MAN

Only

Outnorth

Pierre Robert

Skomani

Stayhard

Stay In Place

TailorStore

Timarco

TOPMAN

Vero Moda

Underverker.no

 

Merk at denne listen kan endres når som helst, så logg deg inn på reward-siden for å få den ferskeste listen over aktuelle tilbud på klær på nett.