reise-pa-kjaerestetur.jpg

Søk om et forbrukslån her.

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 14,42 % /Eff. 17,51 %. Kostnad 30 355 kr. Totalt 95 355 kr.

Er du en av dem som helst reiser på kjærestetur

Vi kan alle trenge en pust i bakken i blant, en reise der vi kommer vekk fra hverdagens forpliktelser både på jobb og hjemmebane. Derfor er en kjærestetur en perfekt vitamininnsprøyting. Her får du noen tips til hvor dere kan dra.

Mulighetene for kjærestetur er mange, og det er kun budsjett og tid som setter begrensningene for når du skal ta med deg din bedre halvdel på tur. For det er nemlig det vi helst gjør – reiser på kjærestetur, uten barna. I en reiselivsundersøkelse utført av YouGov for re:member, svarer fire av fem personer med familie at de sist var på ferie med partneren sin.

Når en kjærestetur skal planlegges, bør dere først bestemme dere for hva som er formålet med turen. For eksempel sol og bad, storby og shopping eller kultur og opplevelser.

Kjærestetur i storby

Om du ønsker å dra på kjærestetur til en storby, finnes det mye å velge mellom. Om turen skal gå til en by i Europa, er for eksempel Barcelona en spennende by å reise til med partneren. I Barcelona kan du kombinere sol og bad med kulturelle opplevelser, gode restauranter og spennende shopping - med andre ord perfekt for kjærestetur! Det finnes en rekke ulike flyselskaper som flyr deg fra Norge til den katalanske hovedstaden, så her er det dessuten mulig å gjøre gode flybillettkupp.

Barcelona er også velegnet for både jentetur og fotballtur.

Dersom Gaudí og tapas ikke er noe for dere, kan kanskje Tsjekkias hovedstad Praha være noe? Med sin fantastisk sjarmerende gamleby, den berømte Karlsbroen og en rekke gamle, gotiske bygninger og slott er Praha virkelig å anbefale for den som er interessert i arkitektur og historie. Det er også gode muligheter for en avslappende formiddag på spa, eller shopping i hovedgata, eller i et av byens store magasiner. Praha er flottest om våren, når trærne begynner å spire.

Kjærestetur til sol og varme

For dere som ønsker å lade batteriene med late dager på stranda, en god bok under en parasoll eller på en solseng ved bassenget, kan for eksempel Corfu være en passende destinasjon for kjæresteturen. Her får dere alt dere trenger av sol og deilige temperaturer nær sagt året rundt. Hovedsesongen er likevel fra mars til oktober. Ønsker du å koble av på kjærestetur uten å bli avbrutt av trassige barn og høylytte tenåringer, kan du for eksempel ta inn på boutique-hotellet Corfu Mare, et nydelig og rolig hotell ikke langt utenfor Corfu by.

Dersom de greske øyer ikke er din smak, er det mye annet å velge mellom. Har du et litt større budsjett, kan for eksempel Bali være et godt tips. Her finner du kritthvite strender, behagelige badetemperaturer og gode muligheter for å surfe. Reisen er selvsagt lengre, men få angrer på valget når de først er fremme i eksotiske og sjarmerende omgivelser. Balineserne er dessuten kjent for å være svært gjestfrie.

Se flere tips til en behagelig badeferie her.

Kjærestetur med fart og spenning

Om hverken sol og strand eller museer og shopping er det som tilfører deg ny energi, finnes det fremdeles en rekke destinasjoner å velge blant som er velegnet for en kjærestetur. Hva med en skiferie i Alpene? Eller kanskje en sykkelferie langs den franske rivieraen?

Og har dere vurdert en opplevelsestur til Afrika som neste kjærestetur? På Wildlife Rescue Center i Namibia, kan du som turist få jobbe frivillig med eksotiske dyr som av ulike årsaker har blitt reddet. Er du først i Namibia, finnes det en rekke andre ting du kan bruke dagene på. Blant annet kan du kjøre firhjuling i ørkenen, dra på safari, besøke en av landets mange nasjonalparker eller hva med et strikkhopp?

Som beboer i et av verdens fremste land når det kommer til ekstremsport, er det slettes ikke nødvendig å reise lengre enn innenfor landegrensene for å finne fart og spenning. I vårt eget fedreland kan du stå på ski nedover bratte fjellsider, kjøre hundeslede, rappellere, rafte eller rett og slett ta en topptur. Mulighetene er mange for neste romantiske utflukt!

Du trenger ikke utsette reisen

Uansett hvor du velger å dra på kjærestetur, kan summen på reisen fort bli relativt høy. Har du ikke spart opp penger, kan et forbrukslån med gunstige betingelser gjøre det mulig å reise.

Med re:member forbrukslån kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner. Ønsker du å sjekke hvor mye du kan låne og hvor mye lånet totalt kommer til å koste, kan du bruke lånekalkulatoren vår. Med lånekalkulatoren kan du velge størrelsen på lånet, kombinere det med hvor mange år du vil bruke på nedbetalingen og se hvor mye du vil ende med å betale i renter.

Søk om forbrukslån fra re:member her.

Lykke til med planleggingen, og god kjærestetur!