slik-far-du-billige-flybilletter.jpg

Søk om kredittkort her

Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

Fly billigst mulig? Slik gjør du det

Vi lever i en epoke der det er mulig å reise ekstremt billig, men også der flybilletter kan være den største utgiften av reisen. Her har vi samlet noen gode tips til hvordan du kan fly billigst.

Ifølge en undersøkelse om reisevaner blant nordmenn utført av YouGov for re:member, er det flere faktorer som er viktige når vi ser etter flybilletter. Godt over halvparten som deltok i undersøkelsen oppgir at pris er den viktigste faktoren, men i tillegg til det vektlegges det på gode flytider og direkte ruter, samt at flyplassen ikke er så altfor langt fra destinasjonen.

Vær fleksibel

Det finnes mange myter om hvordan det er mulig å fly billigst, og du kan fort havne på villspor. Det er ingen tvil om at billettpriser varierer avhengig av hvilken dag det er, tid på året, ferier som jul, nyttår og påske, men sannheten er at det ikke finnes noe hemmelige triks. Det er ikke nødvendigvis slik at det er billigere å bestille på en spesifikk dag i uken eller tidspunkt på dagen.

Om du ønsker å fly billigst mulig, er det fleksibiliteten det går på. Skal du på ferie når alle andre skal det, er det klart at prisene er litt høyere enn de strengt talt trenger å være. Det er også alltid billigere å fly i midten av uken, enn helgen. Du kan også bestille fly billigst ved å velge veldig tidlige eller sene flyavganger, for det er færre mennesker som ønsker å våkne så tidlig eller lande sent. Er du veldig fleksibel kan én dag bety at du sparer flere hundre kroner.

Har du ikke mulighet til å være fleksibel når det kommer til når reisen skal gjennomføres, kan du i det minste prøve å være fleksibel på hvor du skal. Du sparer så klart mest om du er både fleksibel på tid og sted, men for å fly billigst bør du i det minste gjøre en av delene.

Kredittkortet som gir billige flybilletter

Hvis det er opplevelsene som er viktige for deg, er det ingen grunn til å bruke mer penger på flybilletter, og hotellopphold, enn nødvendig. Med et kredittkort fra re:member kan du fly billigst og spare store beløp ved å bestille gjennom fordelsprogrammet re:member reward.

Du får nemlig gode rabatter i over 200 nettbutikker, der flere av dem ligger i reisekategorien. Bestiller du via re:member reward hos blant annet Booking.com, Hotels.com og Expedia kan du spare penger, og bruke de på ting som virkelig betyr noe for deg, som opplevelser og aktiviterer på feriedestinasjonen. Dersom du betaler reisen med kredittkortet er i tillegg reise- og avbestillingsforsikring inkludert.

Å søke om kredittkort fra re:member er trygt. Du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt og opptil 45 dager rentefri betalingsutsettelse. Det er heller ingen årsavgift på kortet, verken første eller påfølgende år.