ferie-i-kroatia.jpg

Søk om et forbrukslån her.

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 14,42 % /Eff. 17,51 %. Kostnad 30 355 kr. Totalt 95 355 kr.

Ferie i Kroatia

Vi er nok alle kjent med hvordan det er å være på jobb mens tankene er fulle av solfylte dager, krystallblått hav og fantastisk mat. Heldig for deg, er ikke denne opplevelsen lenger enn et par timer unna – hva med en ferie i Kroatia?

En undersøkelse utført av YouGov for re:member om nordmenns reisevaner, viser at sol og badeferie foretrekkes i størst grad blant nordmenn. Av alle deltakerne var det hele 36 % som sa at de helst reiser til varmere strøk – og ferie i Kroatia er definitivt et godt alternativ hvis du ønsker å slappe av, nyte sola og bade. Vi har laget en liste over byer i Kroatia du bør besøke.

Ferie i Dubrovnik

Middelalderbyen Dubrovnik er også kjent som Adriaterhavets perle, i hvert fall hvis vi skal høre på den engelske poeten Lord Byron. For nordmenn som skal på ferie i Kroatia er byen blant favorittene, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Dubrovnik har en spennende historie, fine strender, livlig kultur, gode shoppingmuligheter og ikke minst kule utesteder langs stranda.

Den fascinerende byen kan med sine velkjente og perfekt bevarte bymurer imponere alle og enhver. Det er kanskje derfor Hollywood-produsenter har valgt byen som lokasjon for både Game of Thrones og Star Wars?

Ferie i Split

Kroatias nest største by er urban, kulturell og et knutepunkt for utflukter. I Split er mulighetene mange, og du kan faktisk få både i pose og sekk. Du kan nyte late dager på stranden Bavice som ligger i hjertet av sentrum eller oppleve arkeologiske severdigheter og kulturelle monumenter.

I de sjarmerende gatene har du gode shoppingmuligheter med mange moteriktige butikker. Ikke minst er det mange restauranter med velfylte vinkjellere med både internasjonale og lokale spesialiteter. Har du ikke mulighet til en lang ferie i Kroatia, kan du fint ta en langhelg i Split.

Ferie på Hvar

Hvar er en av de største øyene i Kroatia og den mest solsikre, så sol og bading er en naturlig del av ferien her. Skulle du likevel ønske litt aktivitet er det gode muligheter for både surfing, seiling og dykking.

Det finnes nok av ting å se på den flotte øya, men den godt bevarte middelalderarkitekturen er absolutt verdt å nevne. Er du opptatt av historie vil du sette pris på en tur til Stari Grad. Byen ble grunnlagt av grekerne tidlig på 400-tallet, men fremstår likevel ganske moderne. Det er også verdt å nevne at Hvar by har et spennende uteliv og jetsettere nærmest slåss om plassen på diskoteker om kvelden.

Ferie i Kroatia

Ferie på Brac

Om du velger Hvar som destinasjon når du skal på ferie i Kroatia, er det ingen tvil om at du må ta en tur på naboøya Brac. Øya er kjent for fisk, vin og oliven, men det er fantastiske Zlatni Rat som gjør at den er verdt et besøk. Den bemerkelsesverdige stranden som ligger i byen Bol er skapt av naturen, og den gylne stranden som strekker seg ut i Adriaterhavet ser ut som noe du kun har drømt om. 

Opplevelser for livet i Kroatia

Det er ingen tvil om at Kroatia har mange perler langs kysten, og har du lang ferie vil det anbefales å leie bil og kjøre litt rundt. Flyr du til enten Zagreb eller Zadar må du besøke Plitvice Nasjonalpark.

Parken som er innskrevet på UNESCOs verdensarvliste består av 16 turkise innsjøer og hundrevis av fosser som bryter gjennom grønne tretopper. Med de blå øyenstikkerne som flyr rundt vil du føle at du er midt i en fortryllende hage.

Gode fordeler med re:member

Uansett hvor du velger å reise i Kroatia, kommer ferien til å være full av uforglemmelige øyeblikk – om det så er foran den vakre solnedgangen, en hyggelig kveld med godt selskap på en restaurant eller i det deilige vannet.

Husk å benytte deg av de gode fordelene du får med ditt re:member kredittkort når du skal på ferie i Kroatia. Med fordelsprogrammet re:member reward kan du spare penger på både flybilletter og hotellopphold, ved å bestille gjennom for eksempel Expedia og Hotels.com. Husk å logg inn via re:member reward og betal med re:member-kortet.

Dersom du allerede ikke har et, kan du søke om re:member kredittkort her. Du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt og opptil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Betaler du minst halvparten av reisekostnadene med kredittkortet, får du også reise- og avbestillingsforsikring inkludert, slik at du kan være trygg under hele reisen.

God ferie i Kroatia!