drommer-du-om-eksotiske-reiser.jpg

Søk om et forbrukslån her.

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 14,42 % /Eff. 17,51 %. Kostnad 30 355 kr. Totalt 95 355 kr.

Drømmer du også om eksotiske reiser?

De fleste av oss har vært i de nabolandene våre og på sydentur i sommerferien. Nå er det imidlertid stadig flere som drar på mer eksotiske reiser, da dette har blitt både enklere og billigere. Men hvilken destinasjoner skal du velge om du først skal på eksotiske reiser?

Ifølge en undersøkelse om reisevaner i Norge gjort at YouGov for re:member, velger stadig flere nordmenn å tilbringe sommerferien i utlandet, og vi foretrekker eksotiske reisemål.

Når man snakker om eksotiske reiser, kan det være så mangt. For enkelte går tankene rett til palmer og kokosnøtter, mens det for andre er mer nærliggende å tenke på geysirene på Island eller den store muren i Kina. Uavhengig av hva man anser for å være eksotisk, kan man i dag reise hvor som helst, når som helst. At flere og flere charterselskaper tilbyr eksotiske reiser, har dessuten gjort det langt mer tilgjengelig for folk flest.

Eksotiske reiser med charter

Tenker du at det er mest praktisk å ta en pakketur, betyr ikke det at du ikke kan dra på eksotiske reiser. I dag tilbyr alle de store charterselskapene en rekke eksotiske reisemål. For eksempel kan du reise til Kapp Verde, Jordan, Gambia og Thailand på charter.

Det er mulig å finne billigere billetter på fly og overnatting om du booker alt selv, men ved å bestille reisen via et selskap som tilbyr pakketurer, kan du spare mye tid. Dessuten er det stadig restplasser eller andre rabatter du kan benytte deg av for å få en rimeligere eksotisk reise. Å reise på chartertur er for mange en tryggere måte å reise på, da det som regel er ordnet transport til og fra flyplassen, en skandinavisk guide på stedet og i de aller fleste tilfeller direktefly.

Tidligere har det tradisjonelt sett vært mest småbarnsfamilier og eldre som har benyttet seg av charter, men selskapene henvender seg mer og mer til både yngre og barnløse husholdninger.

Tips til destinasjoner for eksotiske reiser

Som nevnt kan eksotiske reiser være så mangt, men her kommer noen tips til hvor du kan reise hvis du vil på en eksotisk reise:

Cuba

Cuba er kanskje det ultimate stedet for en eksotisk reise. Her finner du ting du ikke kan finne noe annet sted i verden. Ettersom Cuba har vært mer eller mindre stengt for import etter Fidel Castro stormet regimet for rundt 50 år siden, kan en reise til Cuba nesten anses for å være en reise tilbake i tid. Her finner du alle cubanske spesialiteter som sigarer, rom og salsa!

India

En reise til India kan ta deg gjennom alle sanseinntrykk i løpet av kort tid. I dette enorme landet finner du alle ytterpunkter, fra flotte, gullforgylte templer til de fattigste slumområder. Om du ønsker strandferie, kan Goa være destinasjonen for deg.

Drømmer du om eksotiske reiser

Zanzibar

Zanzibar er både eksotisk og spennende! Her kan du få med deg spennende historie i Stonetown eller nydelige strender i Nungwi. Zanzibar kan dessuten kombineres med Safari eller fjellklatring opp Kilimanjaro på fastlandet i Tanzania.

Brasil

Dra til sambaens og karnevalets hjemland! Brasil vil garantert oppleves som eksotisk, og innbyr til alt fra spennende mat, flott natur til sol og bading på de mange strendene. Brasil har også en rik kultur og mange spennende museer. En tur til Brasil blir utvilsomt en eksotisk reise!

Kina

Om du skal planlegge eksotiske reiser, bør Kina stå på listen. I Kina finner du alt du kan drømme om. Fra den kinesiske mur, den forbudte by til de utrolig omfattende markedene. Kina har en særdeles rik kulturarv, så sørg for å få med deg en eller flere guidede turer når du er der.

Spar penger på ferien

Har du et kredittkort fra re:member kan du spare store beløp på både flybilletter og hotellopphold. Fordelsprogrammet re:member reward gir deg nemlig gode rabatter i over 200 nettbutikker, flere av dem i reisekategorien.

Bestiller du hos blant annet Booking.com, Hotels.com og Expedia kan du spare penger du heller kan bruke på ting som virkelig betyr noe for deg. Husk bare å logg inn via re:member reward og betal med re:member-koret. Dersom du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kredittkortet får du også inkludert reise- og avbestillingsforsikring.

Søk om kredittkort fra re:member her.