asia-guide-for-den-rause.jpg

Søk om kredittkort her.

Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

Asia-guide for den rause

Maldivene står øverst på listen over drømmereisemål for veldig mange, og er du den rause reisetypen er det ingen tvil om hvor din neste reise bør gå. På Maldivene kan du leve ut drømmen og omgi deg i luksus.

Sørvest for India ligger republikken Maldivene med sine 1199 atoller. Landet er kanskje et av verdens mest romantiske, og de fleste hotellene her har spesialisert seg på luksus og unike opplevelser. Dette er grunnen til at mange ofte velger Maldivene som bryllupsreise, men øyparadiset er for alle som liker å boltre seg i luksus.

Desember til april er høysesong på Maldivene. Da er det mye sol, lite regn, og flere besøkende enn ellers. Ønsker du å dra når det er lite folk, kan du være trygg på at temperaturen på Maldivene ligger stabilt på rundt 30 grader året rundt.

Sjekk hvilken reisetype du er i vår test.

Eksklusiv kjæresteferie

Noen sier at det er reisen og ikke destinasjonen som betyr noe, og i det du flyr over Maldivene og ser alle de tenkelige nyansene av blått og kritthvite strender under deg, er du kanskje enig i det – fram til du ankommer.

Ønsker du å ta med din kjære på en eksklusiv ferie, er dette stedet for å pleie forholdet. Det finnes nemlig kun to regler på Maldivene: Du skal kun slappe av og nyte ferien, og at du bare kan glemme sko for dette skal være en barbeint-ferie i myk sand.

Bo på Maldivene

Det finnes flere alternativer for hvor du kan bo på Maldivene, og det finnes flere ferieanlegg på private øyer enn hotell. Du kan bo ved stranden, i tropisk skog eller på påler over vannet. Om dette får deg til å drømme får du flere evetyrlige tips i vår Asia-guide for drømmeren her.

Uansett hvor du velger å bo, om det er på en resortøy med bungalow som står på påler i vannet eller en bungalow langs strandkanten, vil den deilige varmen, fargerike korallrevene og tropiske fiskene i vannet, svaiende palmer og vakre strendene på Maldivene virke for godt til å være sant.

Husk å nyte hvert eneste øyeblikk, og om kveldene er det ingenting som er bedre enn en god middag mens man nyter de røde solnedgangene.

Asia-guide for den raus

Aktiviteter på Maldivene

Som nevnt handler Maldivene om å ta livet med ro, og det er lite kultur og sightseeing på denne ferien. Men når du kommer hjem med fulladede batterier og energi du ikke visste du hadde, kommer du ikke til å ha savnet noe på ferien. Skulle du derimot bli for rastløs kan du lese mer om backpacking i vår Asia-guide for den sparsommelige her.

Nyt god mat, gå turer lang stranden, les en god bok mens du ligger ute på soldekket eller finn frem dykkermasken for å oppleve det fargerike undervannslivet. Maldivene er nemlig kjent som en av verdens beste dykkesteder. Du kan også ta en tur til en av de øde øyene med en piknikkurv og nyte en privat, romantisk middag på stranden.

Oppfyll drømmeferien til Asia

Det er ingen tvil om at det finnes mange luksuriøse steder i Asia, men Maldivene ligger nok på toppen. Her kan du lett slå på stortromma og bo på steder du kun har drømt om. Og enten du velger én asiatisk destinasjon eller drar på en liten rundtur, må du huske kanskje det viktigste på enhver reise; reiseforsikring.

Med et kredittkort fra re:member får du reise- og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet. Men du kan også spare penger på både flybilletter og hotellopphold, slik at du kan oppgradere til første klasse eller en suite.

Hos re:member får tilgang til fordelsprogrammet re:member reward som gir deg gode rabatter i over 200 nettbutikker, der flere av dem ligger i reisekategorien. Bestiller du via blant annet Booking.com  kan du bruke på ting som virkelig betyr noe for deg.

Søk om kredittkort fra re:member her, og oppfyll feriedrømmen til Asia.