refinansiere-lan.jpg
  1. Start
  2. Refinansiere lån

Refinansiere lån

Søk om refinansiering

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,55 % / Eff. 13,87 %. Kostnad 23 855 kr. Totalt 88 855 kr.

Vurderer du å refinansiere lån, men lurer på hva det egentlig innebærer og hvorfor du eventuelt bør gjøre det?

Dersom du har tatt opp smålån hos flere ulike tilbydere for å finansiere uforutsette utgifter i hverdagen, kan det fort bli mye å holde styr på. Det er ingen hemmelighet at jo flere kreditorer du har å forholde deg til, desto større er faren for at du glemmer å betale en faktura eller to innen forfall.

En slik dårlig oversikt kan føre til at du ender med større totale kostnader for lånet, noe du helt sikkert helst vil unngå. Dersom regningene begynner å hope seg opp, kan en smart løsning derfor være å refinansiere gjelden.

Hva betyr det å refinansiere lån?

Det å refinansiere lån innebærer ganske enkelt at du samler alle lånene dine i ett. Du tar altså opp et helt nytt lån for å betale ned utestående gjeld du har hos andre aktører. Dette gjøres ved å søke om refinansiering hos en långiver som tilbyr dette.

Det er långiveren som sørger for at de andre lånene dine blir innfridd, så det eneste du trenger å forholde deg til er å betale ned på ditt nye refinansieringslån. Og med alle lånene samlet under ett vil du få bedre kontroll over økonomien.

Les også om hvordan du kan refinansiere kredittkort her.

Hvorfor bør du refinansiere lån?

Fordelene ved å refinansiere lån kan oppsummeres i to veldig gode grunner:  

1. Bedre oversikt - Når du samler alle lånene dine under ett, trenger du kun å forholde deg til én forfallsdato og én faktura. Da slipper du å måtte huske på flere fakturaer som skal betales til ulike datoer, og ikke minst slipper du ha kontroll på flere nedbetalingsplaner.

2. Større økonomisk frihet - Med et større lån får du mest sannsynlig lavere rente, og med færre gebyrer i tillegg vil trolig månedsbeløpet bli betraktelig mindre. Med andre ord sparer du penger på å samle smålån, og får dermed litt større økonomisk frihet i hverdagen. De ekstra pengene kan du bruke til andre viktige utgifter eller du kan velge å betale ned raskere på lånet ditt.   

Refinansiere lån hos re:member

Du får en ryddigere økonomi ved å refinansiere lån. Hos re:member kan du søke om forbrukslån opptil 30 000 kroner for å refinansiere lån. Renten ligger på mellom 7,95 % og 19,95 %, men nøyaktig hvilken rente du får på ditt lån avhenger av en individuell kredittvurdering. Du vil i tillegg motta en oversiktlig nedbetalingsplan, slik at du til enhver tid kan være sikker på at du vet hva du skal betale.

Søk om refinansiering hos re:member her.