refinansiering-fallskjerm.jpg

Søk om refinansiering

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 10,58 %. Kostnad 61 091 kr. Totalt 281 091kr.

Litt mer frihet uten dyre smålån

Er du en av de som har du dyre smålån, kredittgjeld og avbetalingsordninger? Er det vanskelig å holde oversikt over høye renter, store, månedlige summer og alle gebyrene på alle de forskjellige nedbetalingene dine? Da kan refinansiering lønne seg. Refinansiering gir deg muligheten til å kvitte deg med store utgiftsposter og få en mer oversiktlig og romslig økonomi – eller litt mer frihet til det som betyr noe for deg.


4 fordeler med refinansiering

Har du kredittkortgjeld eller andre smålån er det mulig å spare penger på å samle gjelden i ett felles lån. re:member gir deg fire gode råd til hvordor du bør vurdere å refinansiere gjelden din.

1. Én kreditor å forholde deg til

Å forholde seg til mange kreditorer kan være samle dyre smålånvanskelig, og du har kanskje opplevd å glemme å betale en regning. Dersom du glemmer låneforpliktelsene, kan du risikere en betalingsanmerkning. En slik anmerkning kan resultere i at du får avslag når du søker om kreditt, lån eller ønsker å tegne et nytt abonnement. Om du velger å refinansiere dyre smålan får du kun én kreditor å forholde deg til. Dette gir deg ikke bare bedre kontroll, men du vil mest sannsynlig få en lavere totalkostnad.

2. Du kan spare penger

Ved å samle gjelden du har i ett felles forbrukslån kan du spare mye penger, enten det er snakk om forbrukslån, handlekonto, kredittkort eller andre former for avbetalingsordninger. Pengene du sparer kan du for eksempel bruke på å betale ned bilen eller boligen raskere, eller bare ha et litt større handlingsrom i privatøkonomien.

3. Lavere rente og mer kontroll

Er lånene du har gamle, altså at det er lenge siden du tok dem opp, kan renten også være høyere enn den nødvendigvis trenger å være. Refinansiering av gjeld kan derfor være en god idé. Ved å samle smålån til ett lån, kan du få en lavere rente, samtidig som du sparer på alle ekstrautgiftene som følger med mange forskjellige lån. Ved å refinansiere slipper du også å holde styr på flere regninger, og det blir lettere og få oversikt over økonomien din.

samla lån

4. Færre avdrag og gebyrer

Med et lån kommer det ofte gebyrer, som for eksempel etableringsgebyr, årsgebyr, og termingebyr. Har du mange smålån kan det fort bli høye kostnader som kun går til både renter og gebyrer. Ved å samle smålån unngår du dette ettersom du betaler et fast beløp til ett sted.

Refinansiering med re:member

Dersom du ønsker å samle dyre smålån, kan du hos re:member låne fra 10 000 til 350 000 kroner – helt uten sikkerhet i for eksempel bolig eller bil. Du har mulighet å til enhver tid innfri lånet uten ekstra kostnader. Prøv lånekalkulatoren under for å se hvor mye du kan spare.

Les flere gode tips

Samle smålån? Slik gjør du

Flere smålån hos ulike tilbydere kan gi mye hodebry, men også mange utgifter. Ved å samle alle smålån kan du både spare penger og få mindre bekymringer. Her får du tips til hvordan du kan få kontroll over økonomien ved å refinansiere lån.  

Hva er refinansiering?

Du sitter kanskje med en del spørsmål om refinansiering. Hva er refinansiering, og hvor mye kan du spare på å refinansiere? Her får du svar på det du lurer på om refinansiering.

Refinansiere kredittkort

Har du gjeld hos ett eller flere kredittkort, kan du spare titusener av kroner i året på å refinansiere kredittkortgjelden med et forbrukslån med gunstigere rente.