sponsor-alpinlandslaget.jpg
  1. Start
  2. re:member sitt sponsorat med Alpinlandslaget

re:member sponser det norske alpinlandslaget

re:member er blant det norske alpinlandslagets største sponsorpartnere, og bidrar dermed til at utøverne kan konkurrere blant de beste på verdenstoppen.

EnterCard er en av de store partnerne til Norges Skiforbund Alpint, og sponser alpinlandslaget gjennom sin merkevare re:member, som tilbyr utlånsprodukter som kredittkort og forbrukslån. Sponsoravtalen løper til 2018.  

Godt samarbeid

- Vi har vært så heldige som har hatt re:member som en av våre største sponsorer siden 2011, og de kom inn i landslaget på en tid der ting var litt tøft økonomisk. Derfor har re:member en svært stor plass i våre alpinhjerter. De har bidratt til at vi kunne yte full satsing i alle ledd og øke trykket på de aller beste. Vi gleder oss til mange år til med de på laget, forteller sponsoransvarlig for alpinlandslaget, John-Olav Evans.

Alpinlandslaget og re:member har et godt sponsorsamarbeid som begge parter er fornøyde med.

- Det norske alpinlandslaget, med deres gode innsats og glede, har skapt et felleskap vi er stolte av å være en del av, sier administrerende direktør i EnterCard Group, Freddy Syversen.

Sponser veldedig arrangement

re:member sponser også utøverne under Attacking Viking Challenge. Dette er et årlig sykkelløp med mål om å samle inn mest mulig penger til Barnekreftforeningen - en god sak som engasjerer både utøvere og sponsorer.

Med et kredittkort eller forbrukslån fra re:member kan du føle at du tar del i sponsingen av alpinlandslaget, mens du også får flere gode fordeler. Blant annet lønner det seg å betale ferier og gjennomføre nettkjøp med kredittkortet for å få goder som reiseforsikring og en sikrere handel på kjøpet. 

Ragnhild Mowinckel

Ragnhild Mowinckel gir skikjøringstips! Klikk på play-knappen for å høre mer.

Bli bedre kjent med Kjetil Jansrud