forbrukslan-prisliste.jpg

Utlysning av bidrag til kulturelle arrangement i Møre og Romsdal

Vi vet at det finnes mange kule, spennende og orginale idéer i hele Norge. Det vet vi fordi mange kontakter oss med ulike orginale idéer som de lurer på om vi kan sponse. For å gi flere en mulighet til å motta støtte fra oss har vi laget et nytt konsept, som heter re:member-bidraget.

Med re:member-bidraget ønsker EnterCard å gi tilbake til samfunnet ved å tildele et arrangement et bidrag på 50 000 kroner. Første fylke ut er Møre og Romsdal fylke.

Med kulturelle arrangementer mener vi blant annet:
- Musikk- og kulturarrangementer
- Festivaler
- Utstillinger
- Arrangementer i privat og offentlig regi
- Revyer, teater og andre forestillinger

Det ligger ingen andre forpliktelser eller markedsføringskrav knyttet til støtten annet enn at du må være villig til å dele idéen din med andre for å bli stemt frem. Du kan søke om re:member-bidraget uavhenging av om du har fått støtte fra andre og vi krever verken kompliserte skjema eller budsjett.

- I og med at det norske alpinlandslaget er et av de større sponsoratene re:member har, er det nå morsomt å se at mindre arrangement får muligheten, sier Ragnhild Mowinckel, alpinist fra Molde.

- Det er ekstra moro at det er Møre og Romsdal fylke som er først ute i og med at jeg kommer derifra, sier Nina Løseth, alpinist fra Spjelkavik.

Her er søknadskjemaet for Møre og Romsdal. Arrangører for ulike lokale kulturelle arrangement oppfordres til å søke.

Søknadsfristen er 25. november 2014. Fem bidrag blir plukket ut og er med i finalen. Juryen kårer den endelige vinneren 1. desember 2014.

Har du andre gode idéer som havner utenfor disse eksemplene så nøl ikke med å sende inn en søknad. Søkere må være over 18 år.