treningsklar-damer.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Treningsklær for damer

Funksjon og komfort er viktige krav når treningstøy skal velges. Men selv med en sporty livsstil kan du finne moteriktige treningklær. Dette er våre tips til deg som er på jakt etter treningklær for dame.

Treningsøkten kan bli både mer komfortabel og morsom når du har riktige treningsklær. Det finnes tusenvis av gode treningsklær for damer, men vi har gjort det enklere for deg, og funnet sportsbutikkene, merkene og produktene fra noen av verdens beste produsenter av treningsklær for damer.

Nettbutikker med treningsklær for damer

Var du klar over at du kan få gode rabatter hos treningsrelaterte aktører som har mye bra treningsklær for damer hvis du har et re:member kredittkort? Da får du nemlig tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Du får blant annet rabatt på:

  • Nelly.com er Nordens største nettbutikk for mote- og skjønnhetsbevisste for damer mellom 18 og 35 år. Få opptil 4 % reward-rabatt på kjente merker som blant annet Nike, Adidas, Puma, Skins og Under Armour.

Ulike merker innen treningklær for dame

Det finnes utallige sportsmerker å velge mellom når det kommer til treningklær for damer. Noen av de mest populære er:

  • 2XU - Dette anerkjente merket er en av verdens ledende produsenter av kompresjonstøy for trening og fritid. Merket kommer opprinnelig fra Australia og 2XU’s produkter er spesialisert for alt fra løping, sykling og svømming til generell studiotrening. Merket kjennetegnes av lekker design og svært god passform.

  • Nike - Siden det ble grunnlagt i 1964, har Nike hatt lang erfaring innen bransjen. Nike er et høyt anerkjent og populært merke som har produkter for en hver smak. De er  en av verdens største leverandør av sko, treningstøy og utstyr. Nike er også kjent for sin klimavennlige produksjon, så her kan du kjøpe med god samvittighet.

  • Rönisch - Röhnisch spesialiserer seg på å lage treningsklær kun til damer. Merket har de seneste årene blitt svært populært takket være freshe farger, flott snitt og deres egen kompresjonsteknologi kjent som Anti-Shake.

Produkter for damer med en aktiv livsstil

Ulike typer idrettsgrener stiller ulike krav til påkledning. Det er viktig at sportsklærne du bruker er innovative, av kvalitet og ikke minst trendy. Her er våre seks favoritter:

  • Adidas Ultra Boost er en nøytral løpesko med en myk og spenstig Boots-demping. Den grove undersålen gir et godt grep på underlaget og den nesten sømløse overdelen puster godt. Den er like god til hverdags med et par jeans.

  • 2XU Mid-Rise Compression Tights er en ny og forbedret utgave av bestselgeren til kvinner. Denne kommer med ekstra høy linning, gradert kompresjon og har perfekt passform. Tightsen er godt egnet for deg som trener jevnlig eller av andre grunner kan ha glede av å bruke kompresjonsklær. Den har hold-in effekt som gjør at du både ser fantastisk ut og føler deg vel.

  • Nike Element Half Zip har høy krage og halvlang glidelås foran. Den kommer med tommelhull og har trykte detaljer med refleks nederst på ermene. Dri-fit lar huden din puste og holder kroppen din tørr og sval under treningsøkten.

  • Kari Traa Myrblå Tee er laget i mykt og smidig materiale med rett passform og rund hals. T-skjorten er perfekt for damer som ønsker behagelige treningsklær, men samtidig har effektiv fukttransport som holder deg tørr og mesh-partier som gir god ventilasjon.

  • Glorious Sports Bra er en sports-BH med medium support fra Casall. Den har tynt fôrede skåler foran og smale justerbare skulderstropper i elastisk materiale som transporterer fuktighet for økt komfort under treningen.

  • Rönisch Mira Hot Pants Sunshine er en kort treningstights som løfter, former og sikrer en perfekt passform. Den har tapede sømmer med refleksdetaljer og en skjult lomme bak for nøkler og kort, samt et snøre i midjen.

Spar penger på treningklær for damer

I tillegg til nevnte nettbutikker kan du spare penger på treningklær for damer på Outnorth og Skistart via fordelsprogrammet re:member reward.

Med re:member kredittkort får du opptil 150 000 kroner i kreditt, og det er ingen årsavgifter på kortet - verken første eller påfølgende år. Søk om kredittkort fra re:member