utetrening1.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Kom i gang med treningen

De fleste som ønsker å sette i gang med trening gjør det for en forandring, enten i kroppen eller hverdagen. Med realistiske mål er sjansen stor for at du kommer i en god sirkel som kan bli en sunn vane.

Uansett om du har trent lite eller hatt en pause fra treningen, kan det være vanskelig å komme i gang med trening. I begynnelsen er man som regel ganske motivert, men dersom man ikke etablerer gode treningsvaner kan det fort dabbe av. Derfor har vi laget en liste med gode tips til hvordan du kan opprettholde en aktiv livsstil og trening gjennom hele året:

  1. Sett realistiske treningsmål. Dersom du ikke har trent mye, er fallgruven stor. Start i det små og juster målene etter hvert.
  2. Del opp målene i konkrete delmål. Da opplever du oftere måloppnåelse som kan gi motivasjon til å fortsette å trene.  
  3. Belønn deg selv når du klarer målene dine. Om du for eksempel har klart å trene to til tre ganger i uken i en hel måned kan du unne deg selv for eksempel kule treningsklær.
  4. Loggfør treningen slik at du ser fremgangen og resultater. Det kan du enten gjøre i en notatbok eller i en mobilapp.  
  5. Unn deg selv litt kos selv om du ønsker en aktiv og sunn livsstil. Hva med lørdagsgodt eller en skikkelig søndagsfrokost med egg og bacon?

Trening som passer deg  

Det er ikke alle som er like komfortable med trening på treningssentre, men da kan naturen være et fint hjelpemiddel hvor du for eksempel kan gå lange turer i det norske fjellandskapet, drive med typisk utetrening som sykkel og ski, eller styrketrening. Men tyr du til naturen, må du huske å kle deg for trening ute.

Det er ikke bare ute du må ha riktig treningstøy. Det har mye å si om du trener hjemme også, for det er ingenting som er verre enn å ha på seg feil klær på trening. For eksempel, har tightsen du trener i riktig passform, funksjonalitet og komfort, eller trenger du en ny treningstights? Behøver du kanskje noe ekstra utstyr til hjemmetreningen, slik som treningsmatte eller noen vekter? Utstyr er viktig for at treningen skal gå så smertefritt som mulig, slik at alt du skal tenke på er å ha det gøy og gjennomføre økten.

Spar penger på både treningsklær og utstyr

Med et kredittkort fra re:member får du tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Enten du er på jakt etter treningklær på nett for menn eller damer, kan du få gode rabatter i en rekke treningsrelaterte nettbutikker.

Dersom du ikke allerede har et re:member kredittkort, søk om kredittkort. Du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt, 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, og  det er ingen årsavgifter på kredittkortet. 

Les mer i artiklene om trening under.