mordagsgave.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Tips til morsdagsgave

Å finne en perfekt morsdagsgave kan være litt av en utfordring. Og ettersom en del mødre sjelden unner seg noe selv, er det viktig å gjøre ekstra stas på dem den ene dagen i året – nemlig morsdagen.

Hedersdagen for mødre feires på varierende datoer verden over, men hjemme i Norge feirer vi morsdagen den andre søndagen i februar. Den amerikanske tradisjonen startet i 1908, og ble i 1914 erklært av den daværende presidenten Woodrow Wilson som en høytid som skulle repeteres årlig. Fem år senere ble den første morsdagen feiret i Norge.

En spesiell opplevelse som morsdagsgave

Som vi alle vet, er morsdag den dagen da alle mødre skal få lov til å senke skuldrene og bare kose seg. Det er dagen vi skal vise dem hvor mye vi setter pris på alt de har gjort opp gjennom tidene – så på morsdagen fortjener alle mødre å bli skjemt bort og gjøre akkurat det de vil, om det så er å bare slappe av eller å prøve en aktivitet utenom det vanlige.

Gjennom tidene har du kanskje overrasket mor med hjemmelagde kort, smykker laget av pasta og glitter, frokost på sengen og en flott blomsterbukett. Det kan derfor være vanskelig å finne en gave til en som har nesten alt.

Det er liten tvil om at mødre liker praktiske ting som de kan bruke i hverdagen, men hvorfor ikke gjøre dagen minneverdig med en spesiell opplevelse?

Morsdag på Losby Gods

Bare 20 minutter fra Oslo sentrum ligger eventyrlige Losby Gods. Et historisk sus av lange tradisjoner ligger som et slør av svunnen tid over det som engang var et storgårdsamfunn på Losby. Gjennom århundrer har det flotte godset vært sentrum for spennende opplevelser, og god mat og drikke har alltid stått på menyen.  

I anledning morsdag ønsker Losby Gods å stå for maten, mens familien nyter tiden sammen. Morsdag på Losby Gods feires med en stor buffet som står klar fra klokken 15.00 med nybakt brød, kalde og varme retter, fisk, skalldyr, oster og fristende desserter.

Et annet godt alternativ til morsdagsgave kan være å kjøpe et gavekort på en uforglemmelig opplevelse på Losby Gods. Det kan være en romantisk helg med hennes kjære, eller en avslappende weekend med ei venninne – eller med deg som gir gaven.

Trenger du å utsette betalingen på morsdagsgaven?  

Kom morsdagen litt brått på selv om du var fullt klar over når den var, eller har du rett og slett ikke hatt tid til å spare opp penger til morsdagsgave? Da kan et kredittkort være en løsning på å betale gaven nå – og du kan betale ned når det passer deg.

Med et re:member kredittkort kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt, og opptil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Kredittkortet har mange fordeler du kan dra nytte av, og det er ingen årsavgift på kortet. Les mer og søk om re:member kredittkort.